Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 En blomma i akvarell – Emilia Westerstrom En blomma i akvarell – Emilia Westerstrom

Hej! Hur är det med er? Hoppas att det är bra! Jag sitter och dricker kaffe och försöker få mina mörka ringar under ögonen att försvinna någorlunda med lager av concealer. Vi ska snart iväg och äta lunch och för en gångs skull är jag knappt trött. Kanske för att jag somnade klockan halv sju igår, sov till halv tio och stannade i soffan tills jag blev väckt för att byta till sängen runt 03.30. Sömn alltså. Så konstig grej. Jag han drömma att min monstera dog, att ingen kom ihåg mig när jag flyttat och att jag simmade med sköldpaddor tillsammans med en klasskompis från fyran. Jag vet inte.

För ett litet tag sedan fick jag ett så himla fint paket som jag vill visa. Eller, den fina inslagningen i tapet och silkespapper har jag inte kvar, den ligger kvar på skrivbordet i studion, men innehållet kan jag visa. Paketet kom från Hanna Wendelbo som jag träffade på Winter Workation och gjorde blomstermandalas med. Förutom blomsterpill gör Hanna superfina tapeter i akvarell och goucahe och i paketet fanns en kod till hennes onlinekurs Kickstarta din kreativitet tillsammans med ett häfte supertjockt akvarellpapper och en ask färger. Hur fin grej är inte det att skicka iväg?

Att måla akvarell är så tacksamt, man börjar bara från ljust och bygger på tills man är nöjd.

Läs mer: Något jag aldrig testat: Gouache 

I kursen får man lära sig om olika färger och tekniker och den stora uppgiften är att måla en blomma. I kursen målar Hanna i färg men eftersom jag aldrig kan nöja mig utan att göra det lite extra klurigt körde jag i svart och grått. Som en tatueringsförlaga, tänkte jag. Precis som jag skrev häromdagen gällande att rita berg var den här akvarellmålningen amazeballs i avslappningssyfte. Jag pysslade en liten stund två kvällar i rad och fastnade verkligen. Jag vill måla femhundra till. Femhundra blommor som inte har något syfte mer än att det är kul.

Tusen tack Hanna för den fina presenten ♥

4 Comments

 1. Svara

  Nastasja

  11 mars, 2018

  Du är grym! Så jäkla fint målat.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 mars, 2018

   Tack! <3

 2. Svara

  Alma

  11 mars, 2018

  Så himla fin!! Vill se mer akvarell från dig!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   11 mars, 2018

   Tack! Ja jag hoppas att det kommer mer, haha! <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS