Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Fler bilder från min gamla dator – Emilia Westerstrom Fler bilder från min gamla dator – Emilia Westerstrom

För en vecka sedan delade jag med mig av några bilder jag hittat på min gamla dator, den som snart ska få sin eviga vila, och inlägget var väldigt uppskattat. I morse frågade jag er på Instagram vad ni ville läsa idag och ett inlägg med fler gamla bilder verkade helt klart vara det ni är mest sugna på, en torsdag med märkligt hagel och envisa minusgrader.

Jag tycker själv såklart att det är superroligt att bläddra bland gamla bilder. Foto var mitt absolut största intresse för väldigt lång tid och eftersom jag alltid hade kameran på axeln fick jag ofta många bra bilder. Det är till och med så att jag då och då tänker att jag var bättre förr, samtidigt som jag vet att bilderna jag har sparade på datorn bara är en liten promille av alla jag tog, och att det är så himla många olika faktorer som spelar in. Ett foto från en marknad i Indien blir ganska automatiskt mer intressant än en bild på en bok på köksbordet, förutsättningarna är alltid olika, liksom ljusförhållanden och timing. Ju.

London!

Den första bilden är tagen med en engångskamera i London 2012. Londonresan var den första jag gjorde själv (typ den första över huvud taget bortsett från en resa till Grekland med min mormor när jag var nio) och så ofta som möjligt sedan dess har jag försökt köpa en engångskamera per resa. Fotona blir så härligt korniga som när man var liten och det faktum att det är ett försök som gäller är så himla kul. Min favvoengångskamera är den Hanna och jag köpte när vi var på vår första One Directionkonsert. Över varje foto hamnade bilder på hundar och vi anpassade oss helt efter hur dessa skulle placeras, tyvärr räknade vi fel och när filmen framkallades stämde ingenting. Skitkul. Tyvärr är de fotona nerpackade i flyttlådor nu, annars hade jag visat! En annan gång kanske!

Indien 2013.

Victoria kommenterade sist och ville se mer från Indien. Jag hade kunnat skriva en bibel men nöjer mig med en bild. Denna ovan är en av mina favoriter främst eftersom den visar en rolig detalj – att barnen bars på en axel istället för över båda som vi gör här hemma. Småsaker. Tyvärr försvann flera hundra bilder från resan när min externa hårddisk försvann för några år sedan. Kom ihåg att kopiera och spara på flera ställen hörreni.

En bild ritad med fel hand

För flera år sedan när jag bloggade under namnet Nollfemnolltvå arrangerade jag tillsammans med några andra tjejer Torsdagstemat, en bloggutmaning likt Monthly Makers som gick ut på att vi varje torsdag ritade på ett tema. Rätt och slätt. Vi bestämde våra teman efterhand och hade egentligen ingen plan mer än att det skulle ritas helt enkelt. På tema med fel hand ritade jag en brutta med väldig lugg och en låttext i håret. Tyvärr har jag inte kvar bilden så att jag kan läsa vad det står, men jag vill tyda det till en One Direction-låt. ”I’m sorry if I say, ”I need you” but I don’t care, I’m not scared of love .’When I’m not with you I’m weaker”. Lol. Vem är jag ens.

Stockholm

 1. Vad har jag på mig på andra bilden? 2. Tänk att jag flyttar hit om två dagar, så knäppt.

Lykke <3

Min lillasyster Lykke för ett gäng år sedan. Jag har säkert tagit en miljon bilder på henne, hon kom alldeles lagom till att jag köpte min första kamera och eftersom bebisbilder alltid går hem körde vi både photoshoots och spontanare stup i ett. Idag är hon inne i nån posegrej inspirerad av Musical.ly och att knäppa en bild utan peacefingrar och konstiga ansiktsuttryck är för tillfället omöjligt. Vill ni veta det sjukaste med bilden? Ögonen är inte mer redigerat än något annat. De ser ut så (!!!!).

3 Comments

 1. Svara

  Moa Winkler

  15 mars, 2018

  Jaha, tack för den, nu kommer jag gå runt och sjunga på strong resten av veckan. Riktigt fina bilder!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   15 mars, 2018

   Haha!! Varsågod fellow directioner?

 2. Svara

  joré

  16 mars, 2018

  Men åh så fina bilder. Ljuset <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS