Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Jag är framme i Stockholm! – Emilia Westerstrom Jag är framme i Stockholm! – Emilia Westerstrom

Heeej! Det har stått tomt här så mycket nu, så som det kan bli när man har fullt upp med annat och hela sitt liv nerpackat i lådor. Jag vill bara säga att jag lever. I fredags kväll fick vi in de sista pinalerna i bil och släp och med mig, Simon och Selma i baksätet, och två av Simons vänner där fram for vi sextio mil uppåt under natten. Igår, tidigttidgttidigt var vi framme och inflyttade i Stockholm.

Just nu har vi lådor längs alla väggar, halva sängen i sovrummet och halva på vardagsrumsgolvet. Ett citronträd i tvättkorgen och garderoben full av skräp. Som vanligt, dagen efter inflytt alltså. Jag har ställt i ordning en hylla och radat upp ett gäng växter, längre än så har jag inte kommit, men ni ska få se hur vi bor någon dag snart!

Dear girls.

Igår tog vi en promenad ner till Simons studio för att checka avstånd. Det var långt, Selma sprängdes av nervositet på Medborgarplatsen och till min studio är det ytterligare tolv minuter att gå enligt Google. Jag kanske ska lära mig det här med tunnelbana trots allt.

Imorgon ska jag på möte i studion och snacka om de sista detaljerna, efter det ska jag på ett annat möte och efter det kommer jag börja ta emot bokningar här uppe! Det kommer bli så bra hörreni och jag ser så mycket fram emot att se vad för kunder jag kommer få här uppe och vad för tatueringar jag kommer få göra. Jag har ju egentligen ingen aning.

14 Comments

 1. Svara

  La Linda

  18 mars, 2018

  Wheee! Välkommen upp!!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 mars, 2018

   Tjoho!! Tack!

 2. Svara

  Anna María

  18 mars, 2018

  VÄLKOMNA HIT! Hoppas ni ska trivas. Ser fram emot att se mer av lägenheten, var du ska jobba och att ta en fika någon gång snart 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 mars, 2018

   Ja men tack!! Fika låter bra!

 3. Svara

  Liz

  18 mars, 2018

  LYCKA TILL BÅDA och glöm inte att bara vara, kram Liz…

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 mars, 2018

   <3

 4. Svara

  Christina

  18 mars, 2018

  Så spännande!Hoppas du fortsätter dokumentera dina tatueringar! 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 mars, 2018

   Ja men självklart! Det ska jag göra!

 5. Svara

  Alma

  18 mars, 2018

  Så kul! Välkomna hit 😀

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 mars, 2018

   Taaack!!

 6. Svara

  Daniella Chanelle

  19 mars, 2018

  Gud vad fina tatueringar!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 mars, 2018

   Tusen tack!

 7. Svara

  linda

  19 mars, 2018

  åh guuu va spännande! vart mailar man när du är redo att ta emot bokningar? funkar DM på insta? 😀

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS