Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Om möbelpanik och London – Emilia Westerstrom Om möbelpanik och London – Emilia Westerstrom

Foto ovan: Ellos.se

Godmorgon gänget! Så gulliga och ihärdiga ni är som kikar in här trots att uppdateringen är v ä r d e l ö s. Det ska bli ordning på det här torpet snart, jag lovar!

Jag sitter i London och försöker rodda med postgubbar och möbelleveranser efter att jag totalt utan eftertanke beställt hem nya stolar till Stockholm, med en hemleverans planerad då ingen är på plats. Samtidigt har Ikea kampanjpris på soffan jag vill köpa men igen- jag är inte hemma på ett bra tag, och när jag väl är det är jag där för att mellanlanda igen. Planering, jeeez, jag vet inte hur jag ska lösa detta utan att det ska kosta mig en förmögenhet.

Stolar Ellos.se / Matta House Doctor / Sidobord Åhlens / Sittpuff Åhlens / Soffbord Ellos.se / Bordslampa Ikea / Pläd Åhlens

I augusti förra året, senast jag ville köpa ny soffa, visade jag er två andra kollage och förstå så glad jag är att jag inte köpte någon då. Den gröna sammetssoffan är jag noll procent sugen på idag och att välja grått istället för vitt för tvätt-bekvämlighetens skull är en fälla jag inte vill trampa i.

Till skillnad från augusti är det dock mycket mer panik denna gången. Vi har ju ingenstans att sitta i Stockholm och att lägga sig ner i sängen så fort det är dags att slappa lite är ett ytterst icke-hållbart koncept. Hur kan man vara så stressad över några möbler?

Foto: Ikea

Nu ska jag väcka mina vänner för en kopp kaffe och sen ska vi ut till Soho för pengaspenderande i solen. Det är tolv grader vår här borta, så djävulskt välbehövligt, även om det i ärlighetens namn fortfarande är ganska kallt. Nästa gång vi hörs hoppas jag att jag fått tag på Postnord och därmed kan sluta tjata om bristen på möbler i Stockholm, och så ska ni få se lite från vad jag är up to i London. Låter det bra? Okej! Ha en fin fredag hörreni!

2 Comments

 1. Svara

  Daniella Chanelle

  26 mars, 2018

  Hoppas du har det jättekul i London! Känner du förresten till någon bra tatuerare där som du kan rekommendera? Xx

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   26 mars, 2018

   Hmmm, det beror på! Vad för stil tänker du?

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS