Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Mars 2018 – Mina topp 5 inlägg – Emilia Westerstrom Mars 2018 – Mina topp 5 inlägg – Emilia Westerstrom

Boom shakalaka – mars är förbi och kaanske ser det ut som att vi slipper ta med oss vintern in i april, vore inte det helt fantastiskt? Uppdateringen i mars, eller åtminstone slutet på mars, blev ju ganska sporadisk. Dels för att jag flyttade och åkte på en liten semester, men också på grund av webbhotellets tekniska bekymmer som gjorde det svårt både för er och för mig att komma in här under flera dagar. Tjugo inlägg fyrades i alla fall av och här är de, enligt mig, fem bästa! Klicka på rubrikerna för att komma till orginalinläggen.

Läste ni storyn till denna bilden? Om Farm girl? Väl värt om ni är sugna på att dra dit.

Nu tar jag emot bokningar på Stockholm Classic Tattoo!

Jag har nog aldrig behövt hålla mig så mycket för att skriva ett inlägg som det här. Jag har vetat ganska länge att det är på Stockholm Classic jag ska börja jobba, men för att vara på den säkra sidan har jag väntat med att avslöja det. Nu är det out there och jag har börjat ta emot bokningar! Kul! Vill du tatuera dig hos mig i Stockholm? Bra! Kika mer HÄR!

London Farm Girl – en värdelös upplevelse 

Jag lärde mig min livs läxa i London förra veckan – kompromissa aldrig med kaffe, och beställ aldrig in något för Instagrams skull. Alltså aldrig. Det är inte värt det, det kommer aldrig vara värt det, gör det inte.

Hannas nya svala! Minns jag rätt är det hennes femte fågel.

12 bilder från min gamla dator 

Inför Stockholmsflytten gick jag igenom bilderna på min gamla stationära dator som jag tidigare haft både hemma i Stehag och på inte mindre än tre tatueringsstudios och alltså, gamla bilder slår sällan fel. Det är kul att kolla på. Jag tror att ni är många som missat att jag varit korthårig och jag hade nästan glömt bort hur liten min syster var för bara typ tre år sedan. Tiden!!!

Min nya handtatuering!

Mars var även månaden då jag fick ännu ett flygfä på kroppen. Jag rockar numera åtta (!!?) fjärilar och fyra fåglar på kroppen och börjar fundera på om det kanske är dags för mig att komma på något nytt motiv. Denna fjärilen ville jag egentligen ha bland blommorna på bröstet, men tydligen har jag för klen överkropp, happ.

2 år fri från ätstörningar

Och sist men inte minst!! Vad vore en topplista utan detta inlägget? I mars 2018 var det två år sedan jag tog mitt sista steg ut från ätstörningsenheten för att aldrig mer komma tillbaka. Det är det bästa jag gjort i hela mitt liv, det här med att bli frisk. Försök att släppa kroppsnojan vänner, kanske speciellt såhär i påsk- och supergodistider. Ditt värde sitter inte i en siffra på vågen och du kommer alltid äga. Kom ihåg!

Poserade loss något mer än vanligt, tror ni gillade det.

Vilket var ditt favoritinlägg i mars? 

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS