Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Emilia på Stureplan och coffice med Linda – Emilia Westerstrom Emilia på Stureplan och coffice med Linda – Emilia Westerstrom

Hej gänget! Hur är det med er idag? Hoppas bra! Jag har haft en cofficedag hela dagen och låtsasjobbat bakom en skärm, ett koncept som faller mig bra i smaken!
Dagen började med frukost tillsammans med Linda på Pom och Flora. Jag vaknade supertidigt, gjorde mig i ordning supersnabbt och tacklade tunnelbanan galant, vilket innebar att jag blev en kvart tidig till caféet samtidigt som Linda blev en kvart sen. När vi väl skulle beställa frukost hade jag druckit så många småkoppar kaffe att jag skämdes.

Linda käkade 100% ägg- en äggsmörgås med avokado och picklad chili och jag som gjorde världens godaste havregrynsgröt igår (ska berätta) blev typ besviken över att behöva äta utefrulle idag och inte samma gröt som igår. Fatta lyckan över att havregrynsgröt fanns att äta även ute, applepie-edition dessutom, med hasselnötter, honung och äpplen. Heja Stockholm!

Humlan!

Jag passade på att ta ett gäng bilder på Lindas tatuering på handleden som jag gjorde på henne i somras. En liten humla! Jag har gjort humlor några gånger men anledningen till dem har oftast bara varit att de är söta, runda och fuffiga. Linda hade en annan förklaring. Visste ni att humlor enligt alla naturens lagar inte ska kunna flyga? Att de är för stora och för tunga för sina små vingar. Men de flyger ändå, mot alla odds liksom. Fint tycker jag!

Gröten serverades med skummad mjölk. Om inte det är vardagslyx så vet jag inte. Ska lätt införa.

Också fint! Ska ge mig på denna hemma också. Jag har kommit på att gröt + frukt + nötter eller frön är bästa kombon för mig, äter jag bara gröten blir jag proppmätt men bara en halvtimme senare åker jag på ett hejdundrans blodsockerfall och liksom skakar, kallsvettas och mår illa. Inte bra grej, speciellt inte som tatuerare då man förväntas vara stadig på handen snarare än skakig och blöt.

Mer verklighetstrogen bild av vad jag egentligen gjorde idag.

Efter Pom och Flora skulle Linda på lunchmöte på Taverna Brillo och eftersom vi bestämt oss för att jobba ihop (stirra in i varsin skärm ihop) även på eftermiddagen följde jag med och passade Lindas hund Leia i caféavdelningen. Ha nu i åtanke att det lyxigaste stället jag ätit på i Lund typ är Espresso House, och att lyx i matväg för mig som kommer ganska mycket från landet är pärepinnar istället för kogade pantollor och tjock brun sås. Jag, ensam, på Stureplan är en match made in hell. Jag vågade inte ta upp datorn så jag såg inget annat vis att fördriva tiden på än att beställa in mat och äta.

Linda och jag låtsasjobbar! Eller, jag låtsas, Linda jobbar.

Dagens lunchalternativ innehöll alla kött och pastan innehöll alla italienska som jag inte förstod. Kastad rakt in i Stockholmsverkligheten beställde jag således in ett halvt blomkålshuvud för en tvåhundra spänn och fokuserade på att sitta rak i ryggen. Paret bredvid mig pratade om Chanelväskor, Pradaskor och vikten av full homestyling innan en lägenhetsförsäljning. Jag blev kissnödig.

Jag fick framdukat världens största tygservett, tandpetare, olivolja, salt, peppar och en hög med bröd som jag inte förstod om det ingick eller om tvåhundra extra skulle adderas till notan om jag rörde det. Jag rörde inte det. Blomkålen var mitt livs godaste och jag höll på att kissa på mig under exakt hela min väldigt långsamma, väldigt utdragna ensamlunch. När Linda kom tillbaka ville jag gråta.

Fram tills att musikvolymen höjdes drastiskt strax innan fem fortsatte jag att stirra in i min skärm och låtsas jobba och när vi strax efter fem blivit hela fyra låtsasjobbare som skulle gå vidare för bubbel på Scandic Anglais hade min Stureplanskvot fyllts för dagen och jag bestämde mig för att åka hem till Selma. Överkokt spagetti med ketchup kompenserar.

Vad har du gjort idag?

6 Comments

 1. Svara

  Jenny

  5 april, 2018

  Alltså hjälp vilket glädjeskrik mitt hjärta gjorde över förklaringen till humletatueringen! Känns så himla fint och perfekt och precis vad jag behövde höra idag. Kan humlorna kan jag liksom.<3

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 april, 2018

   Ja! Klart du kan!! Humlegrejen är så himla gullig och liksom empowering samtidigt haha! Heja!

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  5 april, 2018

  hahahha alltså <3 har hänt mig SÅ många gånger att jag hamnar i sådana där knäppa situationer där en liksom bara känner sig… felplacerad :')

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 april, 2018

   Haha! Frågan är om jag lyckas vänja mig ?

 3. Svara

  La Linda

  5 april, 2018

  Hahaha! Alltså förlåt men SÅ ROLIGT INLÄGG! Så himla typiskt liksom, och så skäms jag lite för att jag utsatte dig för det. FÖRLÅT. Men du skrattade väldigt mycket också, så att du grissnarkade, det glömde du nämna. 😉

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 april, 2018

   Haha negativitet är min starkaste gren. Självklart var det superkul!!!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS