Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Fem nya tatueringsdesigns – Emilia Westerstrom Fem nya tatueringsdesigns – Emilia Westerstrom

Idag var det min tur att vara på jobbet! Kul!! Jag klarade mig i tunnelbanan både dit och hem, inklusive byte, utan att kika i appen, och från tunnelbanestationen tog jag mig till studion helt utan Google maps, med en avstickare till H&M för inköp av nya strumpor på vägen. Bara det, att hitta själv till jobbet och känna igen sig lite grann, gör så himla mycket. Jag ska inte säga att jag känner mig som hemma ännu, för det gör jag inte, men med dagens framgångar, sol och klarblå himmel känns det inte längre som en omöjlighet att jag någon gång åtminstone kommer närma mig.

Jag hade två pyttetatueringar inbokade och fick en tredje på köpet idag. Dessutom kändisspotade jag (nåja) och rev av Stockholms första dialektala missförstånd. Eller oförstånd. Att reda sig själv, det är inget man säger ovanför Skåne eller? ”Vadå redor” upprepade min kollega säkert fem gånger innan jag gav upp och ändrade mig till sköta. Att sköta sig själv säger man här uppe.

Blommor har blivit min nya grej som jag bara gör, ni vet alltid, så fort jag ska rita.

Annars då? Jag har börjat rita igen!!! SÅ KUL!!! Jag har ju nämnt det flera gånger förut, att jag under en lång period inte varit sugen på att rita alls, med undantag för några få tillfällen. Nu tror jag äntligen att det släppt, att det kommer kännas roligt igen. Detta ovan ritade jag igår, och ännu fler blommor och några växttjejer ritade jag idag på jobbet. Bäst av allt är att jag blev nöjd, det var så jäkla länge sedan jag ritade något som inte var på beställning, och blev nöjd.

Vilken gillar du bäst?

2 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  8 april, 2018

  den där känslan, när en hittar för första gången utan hjälp från telefonen! minns att jag ringde johan och till och med berättade när jag gått till uni i malmö för första gången utan hjälp från telefonen, haha!

 2. Svara

  Anna-Maria

  8 april, 2018

  Jag gps:ade mig till jobbet jag hade förra året så himla länge! ?Bra jobbat att redan börja känna att du hittar. ?Jag, som Uppsalabo, tycker absolut att man kan säga att reda sig själv om det är någon tröst.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS