Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 4 bra grejer att läsa i helgen – Emilia Westerstrom 4 bra grejer att läsa i helgen – Emilia Westerstrom

Foto ovan: Jannice Wistrand / Addsimplicity

Elin på Teknifik skrev ett inlägg om inspiration i veckan och är det något som tryter hos mig just nu så är det banne mig inspirationen för detta internetkrypin. Jag har så fullt upp med att anpassa mig efter flytten fortfarande, det är så många saker jag ska lära mig, så många nya kollegor jag ständigt säger skitmärkliga saker till som efteråt kräver all min hjärnkapacitet att grubbla över, så mycket pepp över vädret som vänt. Tunnelbanefärger att lära sig, nya miljöer för Semlan att vänja sig vid, möbellevereanser och bristen på dem. Det känns fortfarande lite som att jag är på semester och inte har några plikter what so ever, samtidigt som det känns som att allt introvert inom mig skriker i stämmor så högt det kan.

Eftersom bloggandet från min sida är lite som att gå i för stora stövlar i för djup sirap tänkte jag att vi ska kika in några inlägg från personer som åtminstone utåt sett inte verkar ha samma problem. Enjoy.

Tips på fejkkoraller

Handfasta tips när de är som bäst! Jag älskar när folk tar hänsyn till andra människors lathet och gör jobbet åt oss, det är det som får jorden att snurra!!! Ni har ju koll på att jag tänkte totalt galet i flytten och lämnade typ allt, är det någon som känner sig manad önskar jag mig därför exakt på pricken likadana inlägg med tips på soffbord, skoförvaring, brödkorg och stora saker att ha i fönsterna som insynsskydd. Tack på förhand.

Foto: Monica Karlstein / Hemmafixbloggen.se

Ikea hack, Ivar stol

Har ni sett Hela Sverige Hackar florera runt i era sociala medier? Ett litet gäng DIY:are har fått i uppdrag att inspirera till Ikea-hacks, och det går skitbra. jag vill göra fem av stolarna ovan och lika många byråar med rotting. Ikea-hacks kan vara en av de roligare grejerna att surfa runt bland. Testa att söka på ordet på Pinterest och boom så har tre timmar gått, folk är helt fantastiska och förvandlar grejer till guld.

Foto: Emily Caruso / Helloglow.com

3 Homemade milk creamers

Det blev sommar igår. Inte vår. Sommar! Jag körde tunn blus direkt under skinn(plast)jackan och loafers, rockade solbrillor och åt årets första glass! Glassen var fruktansvärd och hade troligen legat i en frysbox under de senaste tre åren som brassat på järnet under somrarna och stängts av under vintrarna. Struten var seg, glassen var seg och daimkulorna var mjöliga, men det var en glass, och det är sommar nu. Som kaffeberoende ser jag fram emot iskaffe och om jag kan tänka mig att smaksätta med hemmagjord supermjölk? Jepp! Lavendel är ett nej från mig, men kokos/mandel och kanel/vanilj får tio av tio innan jag ens testat.

Foto: Rebecca Centrén / Centren.Homespo.se

Stora växter hos Rebecca Centren

En kund till mig planterade världens bästa idé hos mig för någon dag sedan. Stora växter som betalningsmetod för tatueringar. Stora växter är mina absoluta favoriter, alltså riktiga träd, men hitintills har jag nog vågat koll på prislapparna kanske max två gånger – det är ju hiskeligt dyrt med stora, gamla växter. En tatuering kostar ju minst tusen kronor, och har jag väl fått dem i handen är jag för snål för att köpa träd för dem, men har de inte synts till innan trädet hamnat i mina ägor är det en annan femma. Årets bästa idé! Lite svår att genomföra kanske, men det är en bra idé.

Rebecca Centrén är queen av träd inomhus och får mig att vilja sjösätta idén ännu mer. Kika in och njut.

Har ni sett något extra bra på internet i veckan?

3 Comments

 1. Svara

  Rebecca

  14 april, 2018

  Tack fina du!

 2. Svara

  Jeanett

  14 april, 2018

  Jättebra att köra med inlägg som detta när inspirationen är låg 🙂 Själv är jag sugen på att tipsa varje vecka vid veckoslutet om trevliga inlägg el så som jag hittat hos andra under veckan.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   14 april, 2018

   Jaaa jag med faktiskt, men jag ganska ofta går det en hel vecka utan att jag läser andra bloggar, så då är det ju kört, haha!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS