Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Tre bra saker i mitt liv – Emilia Westerstrom Tre bra saker i mitt liv – Emilia Westerstrom

För ett tag sedan, när tre bra saker-utmaningen först dök upp var jag fruktansvärt peppad på att bli utmanad och få göra den. Främst tänkte jag nog att det skulle vara roligt att verkligen sätta sig in i, och formulera positiva saker, istället för negativa som oftast är min go-to. Det kan man självklart göra utan att bli utmanad på internet, men känner jag mig själv rätt hade jag satt mig ner med penna och papper, stirrat lite och plockat upp mobilen. Svåra grejer är inte min grej, men jag vet att det är viktigt att jobba på, och därför blev jag himla glad när Clara utmanade mig och jag mer eller mindre tvingas att ta mig igenom listan, tjoho! Utmaningar!!!

Tre bra saker med mina dagar

Mina morgnar

Det är lite hatkärlek det här med mina morgnar och hur länge jag sover. Jag ogillar det såklart, för att bilden av en framgångsrik egenföretagare är en som är uppe med tuppen och hinner gymma en timme innan första frukostmötet. Sån är inte jag. Jag vaknar vid sju, kollar på klockan, vänder mig om och sover i två timmar till. Att vakna utvilad är så jäkla skönt och jag slipper helt de där zombietimmarna jag alltid hade innan när jag jobbade som personlig assistent eller gick i skolan. Sovmorgon varje dag borde vara en mänsklig rättighet.

Variationen

Jag är en rutinmänniska, absolut, men jag uppskattar så mycket att mina dagar är varierande. Både tidsmässigt, men också sysslomässigt. Ibland börjar jag tolv, ibland fyra, ibland är jag ledig en tisdag och jobbar en söndag och det passar mig väldigt bra. Perks of being egenföretagare.

Min nya arbetsplats

Jag har ju börjat jobba på Stockholm Classic Tattoo och det.är.så.nice. Det är rutin på grejerna, jag har fem tatuerarkollegor som jag är i full gång med att lära känna, och massa roliga kunder och folk som vistas i lokalen. Dessutom är jag i tunnelbanestadiet där jag inte längre är rädd, utan tycker att det är ganska kul att ta sig runt under jord. Bra grej!

Jag är faktiskt ganska duktig på att tatuera, det är en bra sak med mig.

Tre bra saker med mig

Jag är modig

Lol. Men jag tycker ändå det. Det finns många saker jag är nervös över, men att starta eget företag direkt efter studenten, att öppna egen studio, flytta från stad till stad och resa utan att ha koll är inte med på den listan.

Jag har lätt för att lära

Jag är i grunden helt ok booksmart, och har alltid haft det enkelt i skolan. Det går liksom snabbt för mig att lära mig saker och det är en så jävla bra egenskap att ha. Faktiskt.

Jag är omtänksam

Det är jag faktiskt. Jag framstår nog ganska ofta som något helt annat men jag bryr mig om människor och jag vill vara snäll. Det kan ta en stund innan den sidan syns, men det finns gott om den!

Såhär ser jag ut när jag funderar. Har funderat supermycket till denna listan.

Tre bra saker i mitt liv

Min familj

Cheeesycheeeese, det gick vi ju igenom i inlägget om min tatuering under nyckelbenet. Att vara cheesy är inte min grej egentligen, men man måste få vara det när det kommer till ens familj och folk man bryr sig om.

Flytten

I direkt motsats till föregående punkt listar jag Stockholmsflytten som en bra sak i mitt liv. Nog för att jag lämnat vänner och familj sextio mil bort, men tåget går snabbt och facetime stillar saknaden. Hitintills behandlar Stockholm mig mycket väl och jag är så nöjd över att vi bara gjorde det, bara körde det-löser-sig-stilen och flyttade. Och det har ju löst sig allt, väldigt bra dessutom.

Selma

Jag var inte alls sugen på att bli hundmamma när Selma flyttade hem till oss men idag älskar jag henne mer än allt. Hon är så gullig och fin och ganska ofta löser hon mina problem bara genom att finnas till, hon sätter liksom perspektiv på saker, så liten och oskyldig och liksom ett litetlitet liv. Hon äger.

Tre bra saker det här året

Åre!

Årets Workation i Åre bjöd inte bara på skidåkning, saunaworld, grym vegomat och nya kontakter – med mig hem från Åre fick jag ju även ett jobb, i princip. Jag åkte skidor för första gången för tio år sedan och innan dess hade jag noll förståelse för vad folk tyckte om så mycket med skidåkning. Jag tänkte mest att det var en idrott, något jobbigt jag troligen skulle suga på, men det är så härligt!!! Suger gör jag ju litegrann men jag tar mig ner, överlever och njuuuuuuter.

Flytten, hehe

Vilket tjat.

Nya möjligheter

Jag vill verkligen påstå att i år är året. Jag vet inte vad jag vill göra eller vad som kommer att hända, men när allting redan är nytt känns det inte så jobbigt att testa saker. Jag ser fram emot co-working med Inos-kollegor förhoppningsvis varje vecka och jag tror att det kommer bli super, oavsett om det endast kommer generera lite lättare plånbok och fler vänner, eller om jag kommer utvecklas blogg- och jobbmässigt. Förra torsdagen fick jag lära mig Trello av Linda, bara det öppnar ju dörrar.

Min bulletjournal som nu ska ackompanjeras med Trello. Kör ni Trello nåt?

Tre bra saker med bloggande

Dagbokseffekten

Mitt minne är inte min starkaste sida, därför är det alldeles perfekt att ha ett bloggarkiv som kommer ihåg mitt liv åt mig. Samlingen av både text och foto är redan ovärderlig och jag tror att det kommer vara hundra gånger dubbelt när jag är äldre och vill blicka tillbaks.

Vänner och kollegor

Så många jag lärt känna via detta hörn på internet!!! Fantastiska allihop. Dessutom älskar jag ju tankarna som dyker upp i kommentarsfälten och jag är så himla tacksam för er ihärdiga som kikar in och lämnar avtryck var och varannan dag, tack!

Allt jag lärt mig

Html, css, Photoshop och Lightroom. Mejlpitch, kundkontakt och så vidare. Jag har lärt mig massvis av att blogga. Som pricken över i har jag även lärt mig innebörden av att prokrastinera, men det är en annan femma.

Jag skickar vidare utmaningen till Anna-María, Christin och Ellen, som jag åtminstone inte tror har betat av listan ännu!

6 Comments

 1. Svara

  Alma

  16 april, 2018

  Så rolig lista!!

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  16 april, 2018

  men åh, fin utmaning! ska definitivt knåpa ihop den här till veckan!

 3. Svara

  Wilda

  21 april, 2018

  åh så fin lista och underbart att läsa. gillar så ditt sätt att skriva, det är medryckande och roligt att läsa!

 4. Svara

  Anna María

  24 april, 2018

  Åh! Tack för utmaningen! Såklart ska jag svara på den!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   24 april, 2018

   Wii! Ser fram emot svaren!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS