Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Fyra mobilbilder från den senaste tiden – Emilia Westerstrom Fyra mobilbilder från den senaste tiden – Emilia Westerstrom

Det här med mobilbilder har ju aldrig riktigt varit en naturlig del av detta internethörn, men efter att ha införskaffat en sprajsans ny telefon för ett tag sedan har jag börjat mobilfota lite mer. Det är ganska kul eftersom det faktiskt blir bra, och minst en gång om dagen ser jag något jag instinktivt måste testa porträttfunktionen på.

Idag sitter jag ute i solen i Stehag och skriver, med en kopp kaffe och fem mer eller mindre dregglande hundar. Gårdagens tjugotre grader missade jag pågrund av jobb och en sjuk vän, men dagens fjorton duger för mig. Är det sol i Sverige passar man ju på, rätt som det är slår det över till oktober igen och man vill inget annat än att kopplas på dropp och sövas i ett halvår.

Jag har tatuerat mig! Än så länge är det inte riktigt klart, och lite lite hemligt, men jag ska visa snart!

I söndags började jag på en ny tatuering. Eller, Simon började på den, jag låg mest och var dryg. Jag har ju berättat förut att jag är ganska känslig och mesig när det kommer till att tatueras men denna nya var något nytt. Den kittlades. Inte så som när någon kör fingrarna i sidan på en och man vrider sig av skratt och panik, utan liksom inuti, från ljumsken och in i skelettet så fort något nuddade. Det var hemskt. Och kul.

Förra sommaren insåg jag att mina ben ser lite halvlustiga ut eftersom mina tatueringar är helt lokaliserade på vader och smalben, så benen liksom är mörka neråt och ljusa uppåt. Till denna sommaren hade jag tänkt ta tag i det men det har gått långsamt. Den nya blev i alla fall väldigt mycket större än planerat och mina lår är numera påbörjade! Bam baaam.

Är inne på dag tre av hundpassning och jag som bara brukar ha ögon för Selma har nog funnit mig en vän även i Tyr (den mörka fläcken i högra hörnet)

Denna veckan är jag som tidigare nämnt i Skåne för att passa hundar. Det är lite som att jobba på dagis emellanåt. De vill inte gå ut när jag försöker få ut dem och de vill inte gå in när jag försöker få in dem. De går upp på ovanvåningen men vågar inte gå ner, de stjäl smörknivar och tuggar sönder och ibland hittar man den minsta såhär, uppe på köksbordet redo för att sno åt sig kaffet. Men det går bra. De solar mest.

I torsdags när jag kom hit hade de samlats och grävt en grop intill trädäcket där de turades om att skälla, gny och gnuffa. Pappa har fått göra om en del av trädgården till byggarbetsplats efter någon form av vattenkatastrof och skräp = råttor. Under trädäcket låg världens äckligaste döda råtta som hundarna ville leka med. Jag ville gråta. En granne fick komma och hämta den och kasta ut i skogen och nu känns det som att varje litet prassel är en ny råtta. Blä. Varför finns råttor? Vad är deras plats?

Obs obs har ej sminkat själv.

En sista grej då. Från förra tisdagen. Då hade jag fått en märklig hög, utsmetad eyeliner och ett glammigt läppglans av proffssminkös. Hon tyckte även att mina ögonbryn var för trendiga så hon smetade ut dem också, och det var tacket för alla YouTube-timmar man lagt ner, happ. I kostymrummet hängde en av mina mindre smickrande selfies, utprintade med namn och alla klädstorlekar och mått som finns, på en klädställning bland proffskändisskådisars dito. Jag fick en vit armlös blus och låtsades skådespela för en dag.

Några dagar tidigare hade jag blivit taggad i ett Facebookinlägg där en statist söktes och eftersom jag aldrig tänker mig för hoppade jag på tåget med största självförtroende. Senast jag agerade statist var jag tolv år, hade permanentat hår och stod i Svt:s lokaler och hoppade i takt till Boten Anna när Basshunter uppträdde på ett av Barnkanalens program, men det gick bra. Båda gångerna. Tyvärr är det såklart hyschhysch och hemligt vad som spelades in denna gången, men jag ska visa när det finns att hitta om tusen år! Skoj, hur som.

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS