Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Min första dag på Something Malmö – Emilia Westerstrom Min första dag på Something Malmö – Emilia Westerstrom

Hej! Idag har jag söndagsjobbat! På Something Tattoo i Malmö! Från början var tanken inte alls att jag skulle jobba här nere, men eftersom jag var borta från jobb i nästan en månad medan jag flyttade och var i London precis innan jag bokade resan ner till Skåne fick jag lite panik. Jag la upp en instastory och ganska snart var det fullbokat. Kul!

Havre! Jag gjorde både denna och en likadan till!

Something är den ljusaste, cleanaste tatuteringsstudion jag varit i och det är faktiskt ganska skönt. Med surrande maskiner, starka lukter och dödsmetall i bakgrunden jämnar det ut litegrann liksom. Idag började jag dagen klockan 12 med Ida. Vi gjorde en clownballong med vassa huggtänder och en hink med skvättande grisblod. Bisarrt, kan man tycka, men jag fick förklarat för mig att det handlade om Stephen King, och inte Ida som blivit knäpp. Tur det.

Här, till höger, satt jag och jobbade idag!

Efter Ida köpte jag lunch på ett ställe i närheten. En dubbel lingongrova med ost och paprika, inlindad i plastfolie. Nästan som massäck på skolutflykt. Klockan två kom Anna! På Anna har jag tidigare gjort liljekonvalj och idag gjorde vi någon annan form av blomma. Jag ritade den igårkväll från huvudet så det är egentligen inte mer än en fantasiblomma, men vill man kan man tänka sig att det är en förgätmigej, tillexempel.

På Anna!

Avslutades gjorde dagen med havre. Två korsade strån havre på en annan Ida och hennes kille, och det var den dagen! På Something kommer jag hänga imorgon, och på tisdag också! På torsdag åker jag tillbaka till Stockholm!

2 Comments

 1. Svara

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

  23 april, 2018

  Spännande jobb :). Alltid önskat mig att kunna arbeta med olika former av konst. Men jag har alldeles för dålig självkänsla för att våga. Skulle vilja gå en målarkurs, men blir nog aldrig av. Bilden i skolan var ren ångest för mig, då jag absolut inte kunde se att jag kunde. Så tråkigt egentligen för idag kan jag se att det var fint det jag målade som barn.

  Anser att tatueringar är en konstform :).

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   23 april, 2018

   Men skolan och en kvällskurs är helt olika grejer! Testa!! Det kommer va kul!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS