Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 En lista om dagen – Emilia Westerstrom En lista om dagen – Emilia Westerstrom

God kväll! Phju! Jag har knappt nån tid över för internethörnet känner jag, nu när jag jobbar lite mer än vanligt och pendlar nästan en timme enkel resa, men jag hittade en gammal lista hos Margaux (är aldrig där inne egentligen, läser ni hennes blogg? Borde man?), så jag tänker att vi kör den!

Dagens produkt?
Lypsyl. Alla sorter, och min nya Anastasia dip pomade. Jag är sist på den bollen men är mycket nöjd! Tidigare har jag använt bryngelen och tyckt om, men eftersom jag köpt Brow wiz två gånger och inte varit nöjd tänkte jag att det skulle vara samma med pomaden, men icke! Den är dryg, superpigmenterad, mjuk och perfekt brun färg – varken för röd eller för askig. Ibland ska man faktiskt lita på att en trend är en trend av en anledning.

Dagens mående?
Bra! Just precis nu har jag ont i magen efter att ha ätit men annars bra! Jag är glad och otroligt peppad! Jag har fått tillbaka mitt tatueringsintresse flerfaldigt efter att det legat på is bakom kulisserna, och det är så skönt! Och kul!

newyork-13

Dagens materiella?
Hmmm. Köpte precis ett par manchesterbyxor i en Facebookgrupp. Lite dumt kan man kanske tycka, eftersom sommaren är på intåg och manchester mer är ett höst- eller vintermaterial. Varmt liksom. Men de var fina och i just denna gruppen rycks jag ofta med och bara köper utan att tänka så mycket. Grejerna försvinner nämligen ofta på sekunder och att vara först att skriva ”köper” är en vinst i sig!

Dagens fundering? 
Jag har nog inte funderat så mycket, däremot har det gått upp för mig idag att artisten Khalid och DJ Khaled inte är samma. Det kan ju verka fånigt att jag inte fattat det förrän nu, speciellt med tanke på att det inte ens är samma namn, men jag har inte fattat det förrän nu, okej.

Dagens bild?
Idag har jag bara fotat tatueringar! Håll utkik på @Emiliatattoo för att se dem!

musli-makrame-kaffe-10

Dagens största?
Åt en superstor macka till lunch. Alltså  superstor.

Dagens måtto?
Jag har ett nytt motto jag LEVER för. Jag har aldrig riktigt haft något måtto klingande i bakhuvudet sådär men detta nya, det hänger i som ett mantra under hela arbetsdagen, och det är fantastiskt! Berättar jag det förstörs poängen lite, så jag tänker vara störig och hålla det hemligt, men det gör mig bättre på mitt jobb och bättre på att ta rimligt betalt för mitt jobb dessutom! Win win!

Dagens låt?
Jag har fastnat för Oscar Zia’s nya!!! What!!! I samband med Oscars förra singel gjorde han någon miniserie på YouTube som dök upp som reklam för mig på Facebook och jag fastnade direkt, haha! ”Ful och tråkig kille, fick du som du ville” är skitkul. När jag kikat på serien började jag följa Oscar på Instagram och där någonstans dök nya singeln upp. Videon är bäst. Kika HÄR!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS