Lär dig rita lavendel!

30 april, 2018 1 Comments

Valborg alltså. Efter att ha frågat typ alla jag mött vad de ska göra på Valborg och mest fått märkliga blickar som svar har jag insett att det inte är en dag man firar i Stockholm, och att jag således skämt ut mig en hel del. Synd. Istället för att sitta i en park med tjugotusen andra människor har jag i år fått en ny tatuering, ätit tacos och hämtat ut en hel hög med paket jag beställt. Det är också en bra kombo.

Tatueringen jag gjorde idag, och den jag gjorde för ett par veckor sedan, ska ni få se snart, men idag har jag en steg-för-steg-gguide, för dom gillar ju ni!

Denna gången tänkte jag att vi skulle rita lavendel! Eller något liknande lavendel åtminstone. Jag har fått frågan ganska många gånger att inkludera lavendel i buketterna jag ofta tatuerar och de första försöken jag ritade blev katastrof. Om man kollar på en lavendel är det så mångamånga småsmå blommor i en lustig form och att komprimera ihop det på tio centimeter blir inte bra. Tillslut kom jag fram till att det är enklast att förenkla så mycket som möjligt, och detta sättet blir gulligt tycker jag!

Jag tänker att några lavendelkvistar blir super till maj månads monthly spread, men om ni är sugna på något annat kan ni kika in hur man ritar blommor HÄR och HÄR, hur man ritar tre sorters kärleksrelaterat HÄR, hur man ritar klippor och berg HÄR, och hur mitt spread för april ser ut, HÄR!

1 Comment

  1. Svara

    Ellet

    1 maj, 2018

    Funkar ju jättefint med lavendeln ju!

    Och trist att man inte firar Valborg i Stockholm? Resten av Sverige gör ju det, haha. Var som vanligt så jävla kallt att jag inte fick någon eld men det får vara okej ändå.

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS