Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Tatueringar från de senaste veckorna + NY INSTAGRAM! – Emilia Westerstrom Tatueringar från de senaste veckorna + NY INSTAGRAM! – Emilia Westerstrom

Happy clappy måndag hörreni. Jag mår skitdåligt. Pfaha. Efter några svintråkiga dagar med skakningar, svettningar och ökad puls som jag inte hittat någon anledning till fick jag tillbringa ytterligare ett par dagar med ångest. Inte mycket. Inte ligga på golvet och skrika. Men den där svarta känslan av hopplöshet. Något som håller en nere.

Jag vaknade i morse och var så glad att jag mådde bättre. Äntligen. Så jag gick till jobbet i klänning, hade en fin kund, åt lunch på en uteservering i solen och sen mådde jag dåligt igen. På ett tredje sätt. Jag fick åka hem och lägga mig i sängen. Give me a break liksom.

Jag är så glad att jag fått börja göra större blommor! Det är så kul!

Jag tänkte att vi skulle kika lite på några tatueringar jag gjort den senaste tiden! Nu rullar det på superbra med bokningarna och jag är så himla tacksam och glad för att ni väljer att låta just mig märka er hud. För livet liksom. Tänk att något jag gjort alltid kommer finnas, det är ganska knäppt ändå, men väldigt hedrande såklart!

Som jag tidigare nämnt är även superglad för att jag får göra lite större grejer nu! Jag håller mig fortfarande på blomsterspåret, och tatuerar sällan något annat än växter, men variationen har blivit större och jag får mer och mer fria tyglar. Något jag sett mycket av den senaste tiden är dessa lite mer vilda samlingar av blommor – alltså inte så mycket bukett utan mer bara en samling. Ni fattar. Fint tycker jag!

Hjärta på Agnes som var på Stockholmsbesök.

Hjärtat gjorde jag igår på superpeppade Agnes. Jag jobbar vanligtvis inte på söndagar men ibland när kunden bara kan vissa speciella dagar får jag sätta bekvämligheten åt sidan och ta en för teamet. Jag får alltid så mycket extra kärlek och uppskattning kastad på mig när jag lyckas få in en kund på superkort notice eller tillexempel på en söndag. Och, kärlek och uppskattning är ju inte helt fel att boosta lite då och då.

För övrigt är anatomiska hjärtan en sån kul grej för mig att tatuera. De bevisar så bra att jag utvecklats. De första jag gjorde hade jag supersvårt med. Jag förstod inte hur de såg ut, hur se skulle skuggas eller i vilken form jag ville ha dem. Idag vet jag utantill vilka olika delar som ska vara med, hur jag vill ha den stora blodådran och några av de små.

Vill du se snabbare uppdateringar av tatueringarna jag gör? Jag har valt att byta bort från mitt blogginstagramkonto och enbart fokusera på mitt konto @emiliatattoo. Jag kommer så småningom varva in mer vardag även på det kontot men just nu är det mest selfies och tatueringar som gäller. Jag blir världens gladaste om ni följer mig HÄR! <3

3 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  15 maj, 2018

  gillar så mycket att få ta del av tatueringarna du gör! jag börjar dessutom bli mer och mer sugen på att själv göra något. en vacker dag, så kanske!

 2. Svara

  Agnes

  16 maj, 2018

  Tusen tack återigen! Så himla sugen på att boka in fler redan, haha!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 maj, 2018

   Tack själv!!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS