Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 DIY Icepops / Fläder, jordgubb och kokos – Emilia Westerstrom DIY Icepops / Fläder, jordgubb och kokos – Emilia Westerstrom

Jag tar det hårt men det går över fort. Är van vid sånt här. Folk som lämnar folk att lämna människor jag älskar som försvinner för att man måste göra så ibland. Jag bor ensam nu. Första gången. Har inte sovit i sängen på tre veckor. Städar på nätterna, stökar ner på dagarna, undviker dötid.

Igår gjorde jag glass. Det är det bästa sättet att komma ut helskinnad – att hålla sig sysselsatt och ockuperad och att göra glass kanske känns lite banalt. Det är det. Man fryser in en saft och sen är det klart, men det krävdes inköp från flera butiker, smakprovning och fotografering. Många steg. Mycket dödad tid. Tre extra plus för att man får käka upp det efteråt. Mer tid dödad.

DIY Icepops

Formarna köpte jag på Panduro. De kommer med en plåtställning med lock och ger en sån där räfflad form. Ser lite gammeldags ut, och fint, visst?

Jag gjorde hälften av glassarna med jordgubbar och fläderblomssaft, och hälften med jordgubbssaft och kokosmjölk. Hitintills har jag noll aning om hur det smakar, men av de bilder jag hittade efter en världssnabb googling var de med kokosmjölk de finaste. Och jag gillar fina saker.

DIY Icepops

Annars då? Jag ska sluta vara melankolisk. Jag hade en superfin vecka hemma i Skåne, sov skafföttes med barnen, guppade runt i en trettiogradig pool, solade på en sandhög med parasoll och solstolar på Stortorget i Lund och hade världens roligaste timme på ett av Sherlockeds nyare escaperooms.

Igår drack jag vin och planerade små fragment av min sommar. En av mina bästa vänner är i Stockholm under ett par månader och jag hoppas att vi ska hitta på så mycket kul. Jag vet inte vad, men det kommer bli bra. Det blir det ju alltid, tillslut.

4 Comments

 1. Svara

  Ellet

  27 juni, 2018

  Det kommer bli fint så fort det börjar ebba ut på riktigt. Tills dess får man hålla i sig bara. Att hålla sig sysselsatt är mysigt så länge man tillåter sig själv att vara ledsen också, för det hör till. Det fungerar för mig iallafall. Det där med att inte sova i sängen känner jag igen mycket väl iallafall. Sen när man kan med att sova i den så vet man att det börjar bli bättre 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 juni, 2018

   Tack, fin du är ❤️

 2. Svara

  Linnea | (Chick)peas & Understanding

  27 juni, 2018

  Åh hade missat förra inlägget,ändå funderat lite över varför det vart så tyst här inne. Hoppas du är okej, min bästa grej för att genomleva de jobbigaste stunderna förra sommaren var att sätta ett alarm på 15 minuter. Bara för att veta att jag liksom överlevt den kvarten och inte förgått av hjärteont. Många kvartar små.
  Den bästa grejen med känslor är väl just det, vetskapen om att de aldrig är permanenta.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   27 juni, 2018

   Åh, jag fick köra så i början. Lite AA. En sekund i taget. En minut. En kvart. Tack för din kommentar ❤️

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS