Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 The Ordinary på H&M – Emilia Westerstrom The Ordinary på H&M – Emilia Westerstrom

Jag vet inte om jag är sist på bollen här. Det kanske jag är, men tro mig när jag säger att jag åtminstone är en väldigt väldigt glad sista man på denna boll. På H&M har börjat sälja The Ordinary-bollen, alltså.

Jag har sneglat på The Ordinary ända sen den dagen då mitt shoppingberoende kolliderade med en mild besatthet av att någon gång få bukt på mina hudproblem, men är man som jag van vid en tioprocentig halt av AHA blir The Ordinarys produkter ganska lätt skrämmande. Helst vill jag ju få en fin hy, inte en bortfrätt sådan. Så jag har dragit mig från att beställa och intalat mig själv att jag ska lägga en order så fort jag bara läst på lite extra om utbudet. Det hände såklart aldrig, att jag läste på, och när produkterna tog sig in till Åhlens sortiment i stan blev min plan att jag skulle åka dit istället. Hände inte.

The ordinary H&M

Men så i veckan, när jag gick till H&M för att köpa såna där korta cykelbyx-tights att ha under klänning (men kom till kassan med en blus och ett par reabyxor) stod de bara där. Bland neongröna mascaror och guldglittrigt solpuder. The Ordinary.

Just där och då hade jag inte tid att rota upp mobilen och börja googla på syror och aktiva ämnen, jag var redan långt bak i schemat och borde redan både ha åkt och bytat tunnelbana vid det laget då jag tog beslutet att ”svänga lite snabbt in på H&M bara”, så jag drog med mig två safe cards till kassan. En argan oil med tjusig pipett så att man kan olja in ansiket the Instagram way, och så blodmasken såklart.

The ordinary H&M

Jag har lovat mig själv att jag faktiskt SKA läsa igenom snabbt innan jag testar masken, även om jag tvivlar på att jag kan bli ansiktslös om jag skippar. Oljan har jag redan börjat använda och min förhoppning är såklart att den precis som utlovat hjälper till att jobba mot mina pigmentfläckar. Jag är inte helt hundra på hur det i praktiken skulle fungera om en olja lyckades med det, men om inte annat så får jag åtminstone en återfuktad hy och Insta-MUA-feelings. Om den bara vore metallic.

Har ni testat The Ordinary?

3 Comments

 1. Svara

  Monika

  30 juni, 2018

  Älskar the ordinary! Billig hudvård där man själv kan välja och blanda de aktiva ingredienser man behöver, men det krävs absolut att man läser på lite samt känner sin hud och förstår vad den behöver. Jag har problemhy – torr och acne – och älskar salycidic acid 2% samt lactic acid för kvällen och ninaciamide och alpa arbutan på morgonen mellan tvätt och fuktcreme. Finns superbra youtube klipp från tex Gothamista som jag kan rekommendera om man är lat och inte orkar läsa! Kram!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   30 juni, 2018

   Åh tack!!! Låter som att vi har lite liknande hy, har också svintorr, fast oljig tzon och en del finnar ?? just på mitt lilla hm fanns inte allt men jag ska kika upp dina tips! Tack!

 2. Svara

  Ellet

  8 juli, 2018

  Använder också The Ordinary varje dag och det har defintivit gjort saker bättre för mig. Om det är för att deras grejer är awesome eller om det är för att jag skaffade en bättre rutin vet jag inte, men rödheten jag har dragits med så länge har blivit bättre och finnarna håller sig undan trots att jag sminkar mig rätt tungt typ fem dagar i veckan. Använder Azelaic Acid och Lactic Acid och mitt känsliga skinn har inte klagat alls!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS