Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Fyra bilder från mitt besöksrekord – Emilia Westerstrom Fyra bilder från mitt besöksrekord – Emilia Westerstrom

Jag har haft besöksrekord. Inte på bloggen alltså utan på riktigt. IRL. Utanför internet. I den andra sortens liv alltså, ni fattar. Jag har haft övernattningsgäster.

Förra söndagen kom min mamma och min äldre syster upp. De stannade till onsdagen förra veckan och vi hann med ett besök på Rosendahls trädgård, ett escaperoom och fem paket Remi nougatkakor. Bland annat.

Lunch på Rosendahls trädgård.

Eftersom vi är ganska många barn i familjen (6), och har ganska många hundar mellan oss (också 6) blir det sällan att Hanna och jag umgås med mamma bara vi. Någon (pappa) måste ju ta hand om kvarvarande tio individer och det kan ta en tid av återhämtning efter en sådan session. Den första riktiga mamma-och-vuxna-barn-trippen vi gjorde var i november när vi åkte till New York och till denna (lite enklare) omgång hade vi lärt oss att vi klarar oss bäst om jag får äta regelbundet och om mamma och Hanna får vila fötterna mellan varven. Jag hade en konstant känsla av mättnad, en aura av värme-irritation och en invasion av bananflugor men det blev ett par bra dagar.

Gamla stan.

Efter att mamma och Hanna åkt hem på onsdagseftermiddagen hade jag en kvälls ensamhet innan min vän Johanna kom upp på torsdagen. En annan av våra bästa vänner, Maria, bor i Stockholm över sommaren och alla som bor någon stans under en begränsad tid är världens bästa ursäkt för spontansemester. Johanna, Maria och jag åt pizza och kvällsbadade och på fredagen kom en bästa vän till! Som fulländad Stockholmskvartett avverkade vi en boulebar, Gröna Lund, Trädgården och sol och bad vid klippor innan söndagen kom och vännerna åkte hem.

En sallad, en bra mängd smör och halva proseccon i glaset – halva på bordet.

Jag har aldrig riktigt känt behovet av att ständigt vara omringad av vänner och familj. Snarare har jag alltid varit den som glömt att ringa, som smugit iväg på andnings-och-mobilpaus och aldrig hört av mig först. Men så fint det är ändå, att veta att det finns så många fantastiska människor i ens liv som trots det vill dyka upp och förgylla tillvaron.

30 juli, 2018

4 Comments

 1. Svara

  Hanna Westerström

  25 juli, 2018

  Jag längtar redan efter nästa gång! ❤️

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 juli, 2018

   <3

 2. Svara

  Alicia

  25 juli, 2018

  Vilken fin vecka! Och Rosendal alltså, blir växthusinspirerad och fikasugen bara jag ser bilderna!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   25 juli, 2018

   Det var ett himla fint ställe! Vill helt klart åka ut igen någon dag då vädret är lite mer humant, haha!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS