Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Blueberry Nicecream (typ frusen smoothie) – Emilia Westerstrom Blueberry Nicecream (typ frusen smoothie) – Emilia Westerstrom

Äter ni något annat än glass och annat fruset nu i värmen? Man vill ju knappt. Jag har fått rutin på en islatte på vägen till jobbet och en Magnum praline på vägen hem, det är ett måste. Så skönt med rutiner i livet. Hehe.

Ni vet hur jag förra året gick helt loco på nicecream? Alltså frusen banan mixad med något gott? Tidigare i somras fick jag för mig att årets grej skulle vara ice pops, glasspinnar. Och visst, de blev fina, smakade helt okej och svalkade som de skulle, men de var inte sammetslena, mjuka och oändliga till mängden. Så igår frös jag in bananer igen och idag har jag lagt mycket rimlig tid på att mixa bananen med blåbär, toppa med allt jag kunde hitta, sätta upp en fejkad frukostscen, plåta och redigera bilderna lite mindre hårda än vad jag brukar. Värt!

blueberry nicecream

Igår hade jag min första och sista kund för veckan och just nu sitter jag på ett tåg hem mot Skåne igen. Jag hade nog inte sett mig själv åka så mycket fram och tillbaka när jag först flyttade upp till Stockholm men det är så smidigt med tåget så jag träffar nästan familjen mer nu än vad jag gjorde när jag bodde tre mil bort. Selma är så duktig i husdjursvagnen så jag kan ha henne i famnen och luta mig tillbaka för några timmars sömn. Helt plötsligt är vi framme.

blueberry nicecream

Denna gången stannar jag bara ett par dagar och har inte några vidare planer mer än att jag ska träffa en vän. Tillsammans ska vi dansa hejdå till Lunds i stort sett enda nattklubb som lägger ner efter sommaren. Det ska bli kul. Lite farväl och tack för alla dåliga minnen. Och några bra såklart. Flera bra.

Sköt om er vänner, och ät massamassamassa nicecream! Okej?

30 juli, 2018

4 Comments

 1. Svara

  ellenlindberg

  1 augusti, 2018

  emilia! jag vet inte om det bara är för mig det strular att läsa via bloglovin’, men jag tänker att jag skriver det ändå så att du vet! bloglovin’-menyn högst upp (där en kan gilla och spara inlägget) saknas när jag läser dina inlägg 🙁 vet som sagt inte om det är så för fler eller om det bara har strulat hos mig nu för dina två senaste inlägg. tänkte att det kan vara bra att veta om i alla fall!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   1 augusti, 2018

   Åh detta eviga strul med bloglovin!! Ska kika på det

 2. Svara

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

  3 augusti, 2018

  Ser onekligt väldigt gott ut :). Har nog aldrig ätit så mycket kallt som denna sommar, speciellt märkligt för mig som inte gillar glass och sånt där egentligen 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 augusti, 2018

   Haha, men det är ju det enda sättet att överleva!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS