Är du intresserad av att bli tatuerad hos mig? Jag tar gärna emot dig som kund! 

Jag har tatuerat sedan sommaren 2013 och fokuserar mest på traditionella motiv i svart, samt massvis med blommor i enkla, tunna linjer. Jag hjälper dig utöver detta gärna med texter och annat men tatuerar inte realistiskt. Färgen jag använder är alltid vegansk och godkänd av miljö- och hälsonämnden. För mer information om min tatueringsverksamhet är du välkommen till min facebooksida Emilia Westerström Tatuering eller instagram Emiliatattoo.

Kontakt angående tatuering sker på emiliawesterstrom@gmail.com


FAQ – svar på några av de mest frekvent ställda frågorna

Q: Hur lång väntetid har du?
Väntetiden hos mig varierar något men är oftast inte längre än cirka tre veckor

Q: Tar du emot kunder på helger?
Ja! Jag tatuerar lördagar. Dessa tider går dock åt snabbt och därför kan väntetiden till en lördag vara lite längre än i övrigt

Q: Vad kostar en tatuering?
Jag tar betalt baserat på motiv med ett minsta pris på 1000 kronor. En blombukett kostar vanligtvis runt 2000. Här kan du läsa mer om varför det kostar att tatuera sig!

Q: Kan du rita upp en tatuering till mig?
Jag ritar alltid mina motiv själv, bortsett från till exempel symboler eller loggor som ska vara på ett visst sätt. Vanligtvis har jag en skiss redo först till tatueringstillfället. Vi har alltid tid att ändra skissen på plats.
Jag ritar inte upp motiv för dig att ta med till en annan tatuerare.

Q: Jag har ritat ett motiv själv, kan du tatuera det på mig?
Jepp! Nemas problemas förutsätt att tatueringen är tekniskt görbar.