Vill du komma i kontakt med mig gällande eventuella samarbeten, press eller annonsering är du alltid välkommen att mejla mig på kontakt@emiliawesterstrom.se. Jag svarar på alla mejl och är alltid positiv till att visa relevanta varumärken för mina läsare. Nedan följer Emiliawesterstrom.se’s grundprinciper för samarbeten och press

Samarbeten och annonsering

Jag är alltid intresserad av samarbeten som gynnar min blogg och dess läsare. Har du ett märke, webshop eller en tjänst du tror kan passa mina läsare? Kontakta mig!

Recensioner och PR

Jag tar gärna emot produktprover för att testa och recensera men kan aldrig garantera exponering. De utskick jag väljer att visa är de jag själv tror på och kan stå för. Åsikterna i en recension på Emiliawesterstrom.se är alltid mina egna.

 


Annonslänkar kan förekomma på Emiliawesterstrom.se. Samarbeten, sponsrade inlägg och annonsering märks ut tydligt.

Innehar F-skattsedel