Det är fredag och två dagar kvar till första advent. Hänger ni med på hur snabbt det går? Idag är det alltså mindre än en månad kvar till julafton, och jag har varit orolig att jag började julpyssla för tidigt? Eh.

Hitintills har jag köpt noll julklappar till noll av fem syskon. Noll till mina föräldrar och noll till min sambo. Jag själv har den senaste veckan fått en ny mobil, en stadig beställning från Zara samt guldbestick, kaffekoppar och assietter till nya lägenheten. Rimligt!

I Skåne har vi haft snö i ett par timmar för några veckor sedan. Idag har vi 7 grader varmt och totalt mörker, och julstämningen är således sådär påträngande överlag. I vårt vardagsrum däremot har jag installerat årets adventsljusstake som består av fyra små miniflaskor med miniljus i,  med en stor yvig krans runt om.

krans-2

Kransen band jag ihop förra helgen och även om jag tvivlade en del i processen tycker jag att resultatet blev super! Kort och gott är grunden mossa virad runt pilgrenar med murgröna, eukalyptus, kottar och någon granvariant nerstucket.

Tanken var att den skulle vara fin även som torkad, och so far so good tycker jag!

En detalj som inte blev så bra är de där metalletiketterna som hänger runt varje ljus. Jag tycker att de är väldigt fina och de sitter fortfarande kvar, men tittar man riktigt, riktigt noga på bilden här ovan uppdagar sig ett pinsamt fel. Hittar ni det? Inte? Let me tell you.

Så, 1:a, 2:a och 3:e advent är full pott. Men nummer fyra.. På skylt nummer fyra står det ”4:dje advent”. Ja. 4:dje. Haha, alltså jag vet inte ens om det är kul eller bara irriterande. Ganska kul.

krans-1

Imorgon jobbar jag länge och söndagen kommer jag spendera hos min fina familj och detta är därför troligen mitt sista inlägg denna veckan.

Jag önskar er en superfin dag, och helg, så hörs vi senare. So long♥


Tyckte du om inlägget? Lämna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför. Tack!

6

2 Comments

  1. Svara

    Angelica

    27 november, 2016

    Ser himla vackert ut!

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS