Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Monthly Makers 2017 – Emilia Westerstrom Monthly Makers 2017 – Emilia Westerstrom

 För ett kreativt 2017 – tillsammans!

Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.

I slutet av förra året sökte Monthly Makers nya värdar och en av lotterna föll på mig, mig! Detta innebär att jag, tillsammans med Fredrika, Johanna och Julia i år tillkommer till värdgruppen. Lämnar gör tyvärr Anna María, Annica, Beata och Sandra.

Nytt för 2017 är även tidigarelagt temasläpp med ännu mer tid för skapande – redan idag hittar du januaris tema hos Jessica!

Jag är superpeppad på att dra igång mitt kreativa 2017! Är ni med?

Så här går det till:

12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdar för ett var.
Den 5:e släpper månadens värd vårt gemensamma tema. Du skapar något inspirerat av det och postar det i sociala medier (blogg, Instagram eller liknande). Du är fri att tolka temat hur du vill. Våra enda regler är att ditt bidrag ska vara gjort av dig själv, skapat samma månad som temat är aktuellt och att du skriver att du deltar i Monthly Makers utmaning. Länka till värden (@MonthlyMakers på Instagram) och tagga gärna #monthlymakers.
Den 20:e presenterar månadsvärden sitt eget bidrag och börjar samla in era i kommentarsfältet. Du kommenterar värdbidraget med en länk till ditt eget senast den 28:e. Den sista dagen i månaden sammanställer värden allt vi skapat tillsammans.

Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.

Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack!

[dot_recommends]

 

7 Comments

 1. Svara

  Jessica

  5 januari, 2017

  Det här ska bli så kuuuuuuuul <3 Så glad att ha dig med!

 2. Svara

  Christina

  5 januari, 2017

  Så häftigt! 🙂 Jag har hört om MM tidigare i något skede men i år tänkte jag försöka haka på så många utmaningar som möjligt. 🙂

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 januari, 2017

   Ja så roligt! Det bästa är att man är fri att göra preciiis vad som helst 🙂

 3. Svara

  Jenny

  5 januari, 2017

  Kul! Jag hänger på!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   5 januari, 2017

   Härligt!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS