Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Två bilder från min helg – en loppis och en brunch – Emilia Westerstrom Två bilder från min helg – en loppis och en brunch – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Har ni haft en bra helg? Trots att jag faktiskt var uppbokad både lördag och söndag har jag haft de slappaste dagarna på länge, så skönt!

Ni vet ju redan att jag var på loppis igår med Simon och min syster Hanna. Vi gick flera rundor fram och tillbaka och medan Hanna samlade på sig glasflaskor och trattar till ett framtida kok rabarbersaft letade Simon guld och bling. Jag lyckades av någon anledning köpa en sockerströare, en för kanel och en till vitpeppar. Det låter kanske konstigt, men jag ska visa er nån dag.

Med oss hem fick vi även en skolplanch med kakao som Simon fick tjata sig till men som jag nu är upp över öronen förtjust i. Var den ska hänga är inte helt klart än. Här i vardagsrummet ger den i och för sig lite djungelkänsla som får det hela att kännas lite Vanja, fast ändå inte alls, men snäppet vassare på platsen är nog ändå planschen med monohybrid mendelklyvning som jag fick i födelsedagspresent förra året.

Efter loppisen köpte Hanna och jag storfrukost och klämde i oss fralla efter fralla tills det inte fanns mycket annat att göra än att vila magarna framför en film i soffan följt av en ömsesidig powernap på över en timme. Det var så himla slappt och när Hanna hade åkt hem fortsatte jag i samma spår hela kvällen ut. QX i soffan och tre avsnitt Skam i sängen sen lyckades jag åter igen bli trött och slockna för natten.

Idag drog jag mig länge och somnade mellan varje alarm. Halv tolv var jag påklädd och sminkad och kramade hej till mina vänner Moa och Maria. Vi hade ett bord bokat för brunch och efter lika många tallrikar mat som koppar kaffe fortsatte även söndagen i samma tecken som lördagen – slappt. Efteråt gick vi hem till mig och skrattade i någon timme och tog selfies med Selma, min deo och en skruvdragare.

Vissa dagar kan jag verkligen må dåligt över att inte åstadkomma någonting, att bara finnas till – glida runt, men denna helgen passade det mig alldeles perfekt. En liten paus från allt, en två dagar lång mysstund. Vad hittade ni på i helgen?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

14 februari, 2017

15 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  13 februari, 2017

  Jag hade oturen att bli sjuk i torsdags kväll/natten till fredagen, så i det stora hela har jag mest hostat och feberyrat 🙁 I lördags knaprade jag dock i mig maxdosen febernedsättande och åkte iväg på knytkalas med tio minimaträtter och sällskapsspel. Så himla trevligt, trots att jag var hängig!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 februari, 2017

   Nej sån otur 🙁 Feber är bland det värsta! Tur att det oftast går över snabbt med ipren om det behövs, haha! Hoppas du mår bättre nu! Kram!

 2. Svara

  Mia Bergvall

  13 februari, 2017

  I helgen har jag klättrat i klätterhall för första gången och har numera träningsvärk i varenda muskel. Klättring var för övrigt ett perfekt sätt att umgås på, superkul! Sen har jag packat inför en resa och hängt med familjen!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 februari, 2017

   Wow va roligt! Det ska jag nog också kolla upp, låter som en bra aktivitet!

   Var reser ni?

   • Svara

    Mia Bergvall

    13 februari, 2017

    Det blir en resa till Mexico; Cancún samt Isla de Holbox 🙂

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     13 februari, 2017

     Så coolt! Ha det fantastiskt!

 3. Svara

  Emma Vrede Svensson

  13 februari, 2017

  Vilken mysig helg du har haft! Skolplanchen var verkligen underbar!

  Jag har äntligen piercat mig! Har velat pierca septum hur länge som helst, men pga lite lätt nålrädsla har jag liksom skjutit på det.. Men nu gjorde jag det och det gick superbra och jag är så nöjd!

  Sen har jag också ätit mat i medeltidskläder med ett gäng kompisar för att fira att vi är halvvägs till nästa Medeltidsvecka!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 februari, 2017

   Usch alltså jag känner igen mig i nålrädslan! Senast jag piercade mig yrade jag omkring hur länge som helst inne i studion i halvpanik för vad som skulle ske.. Som tur är är det snabbt över!

   Så mysigt med mededeltidsmiddag!

 4. Svara

  Christina

  13 februari, 2017

  Det låter härligt! 🙂 För min del blev det en helg hemma hos föräldrarna och jag både hann lufta kameran och baka bullar.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 februari, 2017

   Åh så mysigt med bullbak! Och fotovänligt såklart – viktigt!!

   • Svara

    Christina

    13 februari, 2017

    Ja, dessvärre resulterar ju bullbak oftast i magont eftersom nybakta bullar är bland något av det godaste som finns. 😉

    • Svara

     Emilia Westerstrom

     13 februari, 2017

     Haha! Det är det värt!

 5. Svara

  Elin

  13 februari, 2017

  Jag och min mamma tog en spontan loppisrunda i lördags. Så mysigt! Hittade en pidestal som jag inte visste att jag letade efter – bästa sortens fynd!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   13 februari, 2017

   Ja men eller hur! Det är med öppet sinne man hittar på loppis, haha!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS