Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Nya kaffekoppar ∗ Sjukstuga – Emilia Westerstrom Nya kaffekoppar ∗ Sjukstuga – Emilia Westerstrom

Hej! Här står det tomt och ekar, jag har nämligen trillat ner i någon slags tillstånd med obehaglig huvudvärk, lock för öronen och en konstant yrsel, något som redan dag två trampar runt på mina nerver. Jag är något kopiöst lättirriterad och inga bilder jag tar blir bra, inga texter känns rätt och istället för att fortsätta försöka lät jag bloggen stå orörd ett par dagar. Det fick funka.

Kopparna? 15 kronor styck på Flying Tiger Copenhagen!

Idag har jag fått i mig påskfrukost i studion och kaffe i fönsterkarmen. På YouTube rullar jag Kids Try och i knäet ligger Selma och snarkar. Det snöade tidigare men övergick i regn och dropparna smattrar på rutan som under hösten.

Den fina boken till vänster fick jag av min mamma för ett tag sedan. Med sådant där handgjort pressat papper i.

Jag ville egentligen bara kika in och säga hej. Hej! Jag lever! Jag har bara lite ont i huvudet. Ni ska få mer välarbetade inlägg nästa vecka, jag lovar, men tills dess hoppas jag att ni har en fin påsk och njuter av eventuell ledighet! Vi hörs, sköt om er ♥


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Tack! 

[dot_recommends]

5 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  15 april, 2017

  Åh, hoppas du blir piggare snart!

 2. Svara

  Jenn - forever abroad

  15 april, 2017

  Hoppas du får vila nu under den här påskhelgen och mår bättre snart. Glad påsk <3

 3. Svara

  Wilda

  16 april, 2017

  Krya på dig fino!

 4. Svara

  Jessica

  18 april, 2017

  Vilka himla gulliga koppar!!! Hoppas du mår bättre snart!! <3

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS