Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Hemma hos min syster – smart kontorshörna med Ikeas Vittsjö – Emilia Westerstrom Hemma hos min syster – smart kontorshörna med Ikeas Vittsjö – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hoppas att allt är bra med er idag! Själv har jag ett knepigt humör som färgades på vårdcentralen i morse och mynnade ut i ett dåligt gympass och en lättirriterad Emilia. I skrivande stund sitter jag och letar peppiga Netflix-serier för att pigga upp mig själv, samtidigt som jag knaprar på mitt sjunde havreflarn (..det var det gympasset). Jag hoppas verkligen kunna avsluta kvällen i lite bättre sinnesstämning än hur det sett ut under dagen!
En sak jag är väldigt glad över är dock ert engagemang i mitt förra inlägg! Jag älskar när ni trycker på det lilla hjärtat och hjälper mig att skapa bättre och mer relevant content till er, tusen tack!

Hur som helst. I helgen hade min kusin konfirmationsmottagning och efteråt följde jag och Lykke med Hanna hem – ”Storasystrarna och stora lillasystern”, som Lykke sa. Efter att den minsta somnat inrullad i duntäcket pljöde Hanna och jag oss igenom två avsnitt 13 reasons why, doodlade i våra Bullet Journals och åt choklad. På morgonen övade Lykke på att skriva ”Dacia Sandero” på skrivmaskinen och jag passade på att knäppa av några bilder från Hannas lägenhet.

Ikeas VITTSJÖ Laptopbord kostar bara fyrahundra, är 36 cm djupt och tar cirka noll plats, tavellister istället för hyllplan och en stol från Bukowskis.

Jag vet inte om jag sagt det än, jag tror det, isåfall säger jag det igen- efter att sovrummet blivit klart ska jag satsa på att få i ordning det utrymme som enligt ritningen av lägenheten är ingenting men i verkligheten utgör minst 10 kvm av vår ovanvåning, nämligen hallen/walk-in-garderoben/kontoret!

Jag har ju visat er lite grann av hur det ser ut just nu med tavelväggen och så, men vi behöver mer förvaring, fler avlastningsytor och ännu mer inspirerande utsmyckning. Hur det kommer ske får behandlas i ett annat inlägg, för i det här hade jag tänkt ge er ett tips på hur man kan göra om man vill ha en kontorshörna, men till skillnad från oss inte råkar ha ett tomt rum i lägenheten. I ett hörn av vardagsrummet har min syster löst problemet genialt, både billigt, praktiskt och på ett litet utrymme!

RIBBA tavellister, en drös kameror och ett par tavlor.

Vid skrivbordshörnan sitter datorladdaren alltid redo och pennor och suddgummin kan stå framme. Tavlan? Den har jag ritat för ett par år sedan och får mig att bli sugen på att illustrera mer.

Visst måste ni hålla med om att min syster kan det där med smarta inredningslösningar? Vill ni se mer från hennes lägenhet?

Imorgon tänkte jag att vi skulle kika på lite inspiration till månadens Monthly Makerstema som finns uppe hos Wilda! Tills dess får ni ha en superfin kväll och dag och allt däremellan!

 


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

2 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  8 maj, 2017

  vill gärna se mer från hennes lägenhet! verkar väldigt fint

 2. Svara

  Hanna

  8 maj, 2017

  Vad konstigt det känns att se bilder härifrån på detta sättet haha! Får liksom se det med andra ögon, kul!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS