Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Min helg i bilder – 27/28 maj – Emilia Westerstrom Min helg i bilder – 27/28 maj – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Hoppas att allt är superbra med er! Här borta puttrar kaffet på och jag har en mejlhög att ta itu med innan jag kilar bort och lämnar Selma hos en kompis. Hon ska få sova borta och jag är så nervös. Inte för hennes skull egentligen, hon kommer ha det bra, utan mer för min egen skull. Hur ska jag vara utan Selma ännu en natt? Den fina lilla hunden. Det händer nämligen grejer här och ikväll åker Simon och jag iväg för en natt på Österlen, men det pratar vi mer om en annan dag! Idag tänkte jag att vi skulle kika på anledningen till att Selma och jag inte träffades i helgen heller genom ett min helg i bilder-inlägg! Tycker ni om sådana inlägg? Mer vardagliga liksom? Ni kan väl vara supergulliga och berätta? Hur som, here it goes!

Jag vet att många av er tog helg redan onsdagkväll, var lediga torsdag, fredag, lördag och söndag men hos mig finns inga röda dagar! Jag arbetade veckan ut och efter en frukost med Simon på Espresso House jobbade jag på i studion även på lördag förmiddag. Jag hade textjobb på en trevlig kund och mitt i allt ihop stormade min syster Hanna in i rummet och undrade om jag skulle med hem till våra föräldrar. Hon hade lånat bilen, poolen var uppvärmd och grilltillbehören låg och väntade så jag tatuerade färdigt och lämnade över ansvaret för Selma på Simon och så var jag redo!

En snabb packning av svala kläder, bikini, plånbok, elektronik och hudvård! Livet hemma hos mamma och pappa är inte svårare än så om somrarna. Dörren står öppen till trädgården och barnen lever i badkläder och flytväst. Solstolarna står uppradade, kylskåpet är fyllt. Det är livet på en pinne helt utan problem.

Väl framme la jag undan kamera och mobiltelefon i köket och njöt av att inte vara uppkopplad. Vi jagade varandra i poolen och värmde oss på trädäcket innan kvällen kom och grillen sattes igång. Mamma och pappa hade några vänner över mamma hade bakat rabarberpaj med jordgubbar och vit choklad.

Solen gick ner sent och vid halv tio la sig barnen i soffan till husdjurens hemliga liv. En timme senare bar jag upp en snarkande Lykke till bäddsoffan på ovanvåningen och Elliott la sig till ro i sitt tipitält – som alltid om helgerna.

Vid nio på söndagsmorgonen var vi uppe igen, sex barn, en pappa, fyra hundar och en mamma som väntade på att bli firad! Lykke hade bestämt sig för att bjuda på massage, Hanna och jag hade blivit ombedda att ge oss själva en slant på sparkontot som morsdagspresent och strax innan elva blev vi upphämtade, mamma, Hanna och jag, för att gå på växtloppis!

Det var gassande sol och superlång kö och vi hade en så himla mysig dag ihop.

Jag fick med mig fyra nya växter, Hanna två och mamma ett okänt (stort) antal till trädgården. Ni ska såklart få se mina fynd en annan dag, var så säkra!

Trötta, nöjda och glada åkte Hanna och jag hem igen på söndagskvällen och det var min helg.

Jag har den senaste tiden glömt bort att dokumentera min vardag och istället bara låtit kameran få gå varm hemma kring uppstyrda, arrangerade bilder av stilleben och DIY’s, något jag tycker är ganska tråkigt ändå. Att ha minnen i fotoform är så himla mycket värt! Jag tänker att min helg i bilder ska få ta platsen som vardagsinlägg i bloggen och minnessamling på hårddisken och jag hoppas verkligen att ni inte säger emot.

Oavsett hade jag en himla fin helg! Hur såg er ut? Var ni lediga från torsdag till söndag?


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på härtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Bloglovin’ och Facebook för mer updates!

[dot_recommends]

8 Comments

 1. Svara

  Alicia

  29 maj, 2017

  Växtloppisen!!!! <3 Och allt annat svinidylliskt! Tycker det är jättemysigt att ta del av din vardag och vill gärna att det blir ett stående inslag!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   29 maj, 2017

   Så roligt! Jag hoppas också på att få till ett liknande inlägg i veckan! Tack <3

 2. Svara

  Ellen Lindberg

  29 maj, 2017

  jag gillar dessa inlägg väldigt mycket! att bara få hänga med i den helt vanliga vardagen liksom 🙂 så jag tummar upp detta! själv var jag ledig torsdag-söndag och älskade det. fy sjutton så skönt det var att kunna andas ut och bara vara. jag solade mest på bakgården hos mina föräldrar och umgicks med min bästa vän och hennes dotter, så trevligt.

 3. Svara

  Christina

  30 maj, 2017

  Jag var ledig och det var så himla skönt.. Hann med massor och inget typ. 😀

 4. Svara

  Finurliga fröken

  31 maj, 2017

  Älskar vardags inlägg. Så roligt att få ”hänga” lite med dig.
  Och växtloppis! Underbart!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 juni, 2017

   Kul! Då ska du få hänga lite mer med mig tänker jag 😀

 5. Svara

  Wilda

  3 juni, 2017

  Helt underbara bilder och åh vad jag blir inspirerad att fixa växtloppis! Plus bilden vid poolen är ju helt magisk! Så vackert fångat!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 juni, 2017

   Tack Wilda! Så glad att vardagsinläggen verkar uppskattas!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS