Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Valppassning och Hemmarestaurang Buttala – Emilia Westerstrom Valppassning och Hemmarestaurang Buttala – Emilia Westerstrom

Åh herregud. Jag hade en så märklig dag igår fick inte upp något inlägg under dagen, men efter en fin middag och påfyllning av energidepåerna tidsinställde jag en text till tidigt i morse. Nöjd och glad över hur fint min morgon flutit på idag med en massa svarande på mejl skulle jag precis sätta igång med ett nytt blogginlägg, dagens var ju redan publicerat. Trodde jag. Uh- uh så fel. Inget inlägg låg uppe och ingenting av texten jag skrivit igårkväll låg kvar i utkastet. Vad som hänt är ett mysterium och eftersom jag egentligen mest vardagssvamlade är det inte hela världen. Vardagssvamla kan jag göra igen.

En sak jag nämnde i mitt tänkta inlägg var i alla fall hur jag äntligen börjat lära känna mitt jobb-jag tillräckligt bra för att förstå, och acceptera, att jag vissa dagar inte kommer kunna publicera något kvalitativt och att det då istället passar mig bättre att luta mig tillbaka, vila ut, och komma tillbaka dubbelt dagen efter. Igår var en sådan dag, med råge. Jag har haft ett gäng sådana dagar den senaste tiden i och för sig, men igår kom det verkligen bara skit ur min hjärna.

Jag och Selma passade Hannas valp Hedvig och under hela förmiddagen, samt en bit efter lunch, försökte jag få ut något vettigt av dagen. Allt jag skapade stressades fram och resulterade bara i missnöje och ännu mer stress. Till slut tog jag med hundarna först till redovisningskonsulten och därefter till hundrastgården.

hedvig-2

Två trötta kämpar efter ett tufft race i hundrastgården. Två delvis vita hundar i lera + vit tygsoffa är inte att rekommendera förresten, tjo vad vi fick tvätta tassar!

När vi kommit hem igen var vi lika slut allihop, så vi la oss på soffan ett tag, jag gav upp idén om att skapa något fantastiskt och teven rullades igång. När Hanna hämtat Hedvig på eftermiddagen gjorde jag mig i ordning för en middag på hemmarestaurang! Har ni hört talas om en hemmarestaurang någon gång? Det hade inte jag heller, men Hemmarestaurang Buttala  gav mig en ypperlig upplevelse! Tillsammans med Astrid och fyra andra bloggande tjejer käkades allt från tofugryta och svart ris till chokladtäckt rostad palsternacka.

hedvig-3

Hur liten och ynklig ser hon ut här? ”Stanna” är inget straff, Hedvig.

Att sådär en tisdagskväll hitta på något annorlunda är verkligen vardagslyx. Jag kan bli så nere av att gå runt i höstvinterväder, mörker och kyla att jag totalt tappar vettet. Att bryta på det här viset hjälper mig något så enormt!
Idag då? Två blomstertatueringar står på schemat och jag ser verkligen fram emot det! Idag blir en bra dag!


Tyckte du om inlägget? Lämna gärna en kommentar eller tryck på hjärtat här nedanför! Glöm inte att följa mig på Facebook och Bloglovin’! Tack!

[dot_recommends]

1 Comment

  1. Svara

    Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

    8 november, 2017

    Vilka sötnosar

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS