Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_about has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-about.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_big_posts has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-big-posts.php on line 16 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-banner.php on line 15 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ilgelo_full_banner has a deprecated constructor in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/widget/widget-full-banner.php on line 15 Mina best nine tatueringsbilder 2017 – Emilia Westerstrom Mina best nine tatueringsbilder 2017 – Emilia Westerstrom

Hej och välkomna till mina best nine! Igen! Som ni säkert vet rockar jag två Instagramkonton – ett, som vi kikade på för ett par veckor sedan, med mina selfies, Selmas selfies och bilder som ska göra er nyfikna på att kika in här på bloggen, samt ett tatueringsrelaterat konto där de tatueringarna jag kommer ihåg att fota dyker upp så att ni kan skåda vad jag pysslar med om dagarna och syna mina linjer för att se om de är något att hänga i granen.

Eftersom jag själv tyckte att det var så roligt att kolla på vad ni gillat för bilder mest under 2017 på mitt emiliawesterstromkonto tänkte jag att vi ska göra det även på emiliatattooinstan! Kort sammanfattat handlade det om anatomiska hjärtan, blommor och en katt. Såhär:

På första plats kom min vän Helenes katt. Så himla otippat tycker jag eftersom vi egentligen mest satt och funderade på hur en katt skulle få plats på det lilla utrymmet och när vi väl kört klart tog jag en bild mest bara för att den blev söt. Det tyckte 254 stycken till och den kammade därmed hem förstaplatsen med hästlängder. Kul!

Knoppar och streck på Nilla med 221 hjärtan

Plats två. En blomma utan skugga som skapades under vilda diskussioner om utklädnader och personalfester.

Två nya och en tillfixad solros på Astrid med 221 likes även den!

På plats nummer tre kommer Astrids solrosor. När Astrid mejlade mig hade hon konturerna av en blomma (det ni ser som är lite ljusare). Vi piggade upp den genom att dra lite fler linjer och göra en himla massa cirklar i mitten och så la vi till två nya. Enkelt är bäst tyckte Astrid så även här skippade vi skuggor och körde all in streck.

Eftersom jag är en superperiodare ritar jag ibland mycket och ibland lite. När denna bilden dök upp hade jag haft rittorka ett tag och 218 stycken tyckte att det var tummen upp att jag börjat igen!

Blommor! Någon som känner igen dem..? Mhmmm! Nilla ovan knep den understa!

En liten bukett med någon slags bär och vete. 214 hjärtan.

Och buketter, haha alltså, jag har sagt det förut men jag säger det igen; Jag får göra så himla mycket buketter och det är så kul!! Denna är nog en av de absolut enklaste jag gjort, och den verkar uppskattas!

Ännu en. Ni verkar gilla detta superbasic stuket allra mest. 212 gånger gillades denna!

Ännu en. På pricken lika enkel.

Anatomiska hjärtan har jag fått göra några stycken under året som gick. 209 instahjärtan kammade Rebeccas hem.

På plats sju kommer Rebeccas anatomiska hjärta som kom till bara någon dag innan hon flyttade till New York ensam. Hur coolt är inte det? Att bara göra det liksom.

Även kvinnotecken har varit återkommande. Väldigt återkommande. Några stycken blomstrande har jag gjort och detta på Joanna hamnade på topplistan med 209 likes. Boom.

Plats åtta. Kvinnotecken, blommor, blad och en härlig svullnad. Sådana här fick jag göra några stycken under 2017 men bara denna, och en till fick synas på Instagram. Jag är så dålig på att komma ihåg att fota, och ibland får jag för mig att ni inte vill se enklare småsaker. Men, jag hade uppenbarligen fel, rakt upp på topp nio!

Plats nummer nio. Hjärta och blommor. 201 dubbeltaps.

Och sist, men störst – ett stycke anatomiskt hjärta till! Med ackompanjerande blomster såklart!

Jag tycker att detta sammanfattar mitt tatueringsår ganska bra, även om jag faktiskt är lite förvånad över att bara två små buketter kvalade in. Buketter gör jag nämligen minst en i veckan och ibland varje dag. Jag är så spänd på att se hur 2018 kommer se ut på jobbet. Hur tror ni? Mer blommor?

Psst… Följ mig på Instagram HÄR!

 

11 Comments

 1. Svara

  Ellen Lindberg

  3 januari, 2018

  hm, jag är superdålig på trender inom den här världen, hehe! tänker att det minimalistiska nog hänger kvar ett tag till? hur som, om jag någon gång bestämmer mig för att göra en ska jag bestämt boka hos dig!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2018

   Haha ja det är en klurig trendvärld, inte bara med tanke på att man kanske helt inte vill ha något som bara är trendigt. Du är såklart välkommen på studs när du är redo ;)!

 2. Svara

  Josefin

  3 januari, 2018

  Sjukt duktig! 🙂
  Jag gjorde min första i somras och är jättesugen på en till redan ;D
  Man blir typ beroende!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2018

   Tack! Haha ja det är omöjligt att bara ha en ?✨

 3. Svara

  Jenny Krusbär

  3 januari, 2018

  Vad fina tatueringar! Jag gillade verkligen katten, så enkel design men ändå stämningsfull. Har gått i tatueringstankar ganska länge nu men gillar inte smärta så det är ett dilemma. Jag undrar, har du även fått tatuera gröna växter? Fiolfikusar och monsterablad? Tänker eftersom det varit så stort i inredning de senaste åren. Men folk kanske hellre vill ha söta små blommor som tatueringar?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2018

   Tack snälla! Smärtan klarar du, precis som alla andra, det är jag säker på! Monstera gjorde jag senast idag, men faktiskt inte supermycket i övrigt!

 4. Svara

  Alexandra Bylund

  3 januari, 2018

  Så fina! Jag vill så gärna tatuera mig men kommer ju ALDRIG på vad jag ska göra…

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   3 januari, 2018

   Tack! Jag förstår dig, första är alltid svårast!

 5. Svara

  Vicky

  4 januari, 2018

  (sorry i förskott om detta blir en dubbelpost? min första kommentar försvann) men iaf ÄLSKAR dina enkla blommor! spec nr 2 <3

 6. Svara

  Ronette

  11 januari, 2018

  Vad duktig du är! Katten var superfin ju, är det okej att pinna bilder hos dig? Vill göra en tatuering av min katt också en vacker dag men kan aldrig riktigt bestämma mig för hur den ska vara. Tycker den här kändes väldigt minimalistiskt fin och annorlunda mot andra inspo-bilder i min mapp.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   12 januari, 2018

   absolut! pinna är tillåtet, kopiera däremot är inte ok, haha!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS