Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Hemma från London / Camden market – Emilia Westerstrom Hemma från London / Camden market – Emilia Westerstrom

Hej vänner! NU är jag hemma igen! Eller, jag har varit hemma hela dagen egentligen, men eftersom vi började vår hemresa 04.00 och avslutade den i Lund någon gång runt 11 kraschade jag på Elins soffa ett helt gäng timmar. Nu är jag i Malmö hos min syster och tanken är att jag ska bo här hela veckan. Jag tog inte med någon tatueringsmaskin eller några andra grejer så jag kommer i princip inte göra ett dugg under tiden här nere. Skönt. Och lite stressande. Ni vet som egenföretagare måste ju pengar in oavsett, och betald semester finns det inget som heter.

Nu har jag inte jobbat på två veckor och det kommer alltså ta ännu en vecka innan jag är back on track i Stockholm, jag ångrar SÅ att jag planerade allt så värdelöst. Pengastress suger, men utan maskinen finns det liksom inte så mycket jag kan göra. Smart drag Emilia. Smart.

Londongrejer alltså. Tycker att bussarna är så himla söta. Stela och höga och märkliga. Visst känns det som att de ska tippa över?

Som grädde på stressmoset (jag fattar hur det låter, att jag klagar över att vara ledig, men ni kanske förstår lite?) har jag fått ryggskott. Eller en nerv i kläm, eller något annat liknande, jag vet inte riktigt, men jag har ont i ryggen så att jag vill svimma. För att låtsas som att problem inte finns redigerar jag Londonbilder i sängen och äter Marabou Oreo chokladägg som Hanna hade köpt. Jag firar ju inte påsk, men påskgodiset tackar jag inte nej till, hehe.

Pommes <3

Igår var vi i Camden, Elin och jag. Isabella jobbar i en muminbutik på Camden market och hade ett pass under hela gårdagen, så Elin och jag yrade omkring själva, skrattade åt fula tröjor och dregglade över mat. Elin råkade ta ut 400 pund i tior, istället för 40 som hon hade tänkt och sen gjorde vi en streetfood-turné. Mest dregglade vi över halloumifries, men när vi väl tagit oss igenom de enorma massorna av människor som samlas på turistattraktioner under helgdagar hade de sålt slut. Den känslan alltså.

Istället gick vi tillbaka och köpte vanliga pommes med tryffelmayo och parmesan som vi kikat på tidigare. Tanken var att vi skulle äta oss igenom hela marknaden och liksom köpa på oss en hel buffé. Men efter pomfrittsen orkade vi dock bara varsin vegansk taco med guacamole, koriander, picklad rödlök och någonting som jag tror var tofu men som både såg ut som, och smakade som friterad fisk. Asgott hur som haver. Mat äger.

Gillar inte ens drömfångare speciellt mycket men dessa var så fina och färgglada.

Jag köpte ett nytt mobilskal, Elin shoppade vintage och när Isabella slutade jobba var vi helt slut. Jag somnade jag på bussen hem. Vill ni ha mina bästa Camden market- tips? Okej! 1. Gå rakt förbi den första biten, den som har en blå skylt med texten ”Camden Market”, där finns enbart tröjor med fejktryck, typ en Dividedhoodie med Versacetryck, ni vet. 2. Ät allt ni kommer över. Så mycket det går. Men se upp för mat och bakverk som ligger framme, hygienen känns något bristande. 3. Kika i fler än en butik! Många butiker och marknadsstånd säljer likadana saker som varandra, fast till olika priser. Orkar man tror jag att man kan komma undan ganska mycket billigare om man liksom inte bara går på första bästa försäljare!

Fint! Ha en bra kväll!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS