Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Saker jag köpte i London – Emilia Westerstrom Saker jag köpte i London – Emilia Westerstrom

Sist jag var i London, 2012 tror jag att det var, var jag tvungen att köpa en extra resväska på Primark för att få med mig allt jag shoppat. Jag kommer ihåg att jag hade sparat ihop åtta tusen och att det var det mesta jag någonsin ägt. Jag ska inte säga att allt rök, men jag vill minnas att en märkbar skillnad syntes både på kontot och i garderoben när jag väl kom hem. Självklart hade jag förväntat mig en favorit i repris denna gången men reslutatet blev något motsatt. Ni vet när man går in i en butik och beter sig som en pappa? Alltså inte den pappan som går in i en butik, säger sin jeansstorlek, ber personalen plocka fram och sedan köper allt de rekommenderar för att kunna åka hem igen. Nejnej. Den pappan som bara skannar över sortimentet snabbare än hjärnan kan uppfatta färger, står stilla lite mitt på butiksgolvet och sen går man ut igen, självklart utan att ha köpt något.

Jag pappashoppade mig igenom typ allt. Det ryckte inte i shoppingtarmen så att säga, och det behöver det ju inte alltid göra. Överkonsumering är ju ett problem jag är väl medveten om, men ni vet ju hur det är ibland. För ett tag sedan rensade Simon och jag ut nio Icakassar med kläder som åkte till Erikshjälpen och innan Stockholmsflytten rensade jag ännu mer, enligt min nyligen påkomna idé om att om jag bara äger skitsnygga kläder så kommer jag alltid vara skitsnygg. Så blev det inte riktigt, rensningen har snarare resulterat i att jag ständigt är skitig eftersom garderoben liksom töms snabbare än vi tvättar. Några nya grejer hade behövts med andra ord.

Det enda jag egentligen hade på min inköpslista var en svart fluffig kofta. Den jag hade fick inte ens åka till Erikshjälpen utan till återvinningen. Jag köpte den för så många år sedan så jag vill inte ens räkna (jag har den på mig i inlägget HÄR med gamla bilder, och redan där var den ganska risig). Jag hittade ingen som uppnådde mina krav, så istället köpte jag en jeansjacka som är så tunn att den typ kan vara en jeansskjorta och därmed även gå under kategorin kofta. Jag dubbeljackade alla dagar efter inköpet och är mycket nöjd.

På Camden Market köpte jag ett mobilskal. Handgjort (vet ej hur) med torkade, pressade blommor. Barnsligt, tyckte Elin. Super, tyckte jag och tog det absolut mest maxade i rosa med både litet och stort glitter. På tema rosa köpte jag även en ny scarf och den är så fin!! Svanar!! Perfekt storlek för att ha i håret är den dessutom, inte för liten så att den knappt når runt, och inte för stor så att man efter att ha knutit har en halv meter tyg att trolla bort. Det är sådana saker som avgör om ett köp är bra eller dåligt och jag sätter helt klart bra, bra och bra som betyg på alla tre nya grejer! Värt.

Förresten, ni är några som skrivit till mig på Instagram gällande allt trubbel som sker på bloggen både idag och igår och jag vill bara säga tack, och jag vet! Det suger. Tyvärr är det webbhotellet som har strul så det finns ingenting jag kan göra för att fixa det, men en lösning ska vara påväg och inom kort hoppas jag på att vi ska slippa se en vit error-ruta stup i kvarten här. Då vet ni!

6 Comments

 1. Svara

  angelica

  28 mars, 2018

  men alltså helt underbart mobilskal! och scarfen, älskar!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   28 mars, 2018

   Instämmer! Är mycket nöjd!

 2. Svara

  joré

  30 mars, 2018

  Åh vilka toppenköp! Känner för övrigt igen mig x 1000 i att pappashoppa? Är allt jag gör nu för tiden?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   30 mars, 2018

   Haha det är det värsta när man VILL köpa stuff och så bara står man och stirrar? EH?

 3. Svara

  Alma

  10 april, 2018

  Så himla fint mobilskal, wooow!!

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   10 april, 2018

   Men tack!! Jag gillar det!!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS