DIY cinnamon dolce coffee syrup

11 maj, 2018 0 Comments

Godmorgon! Har ni klämdag idag? Jag är så avundsjuk på de som har klämdagar. Och halvdag innan storhelg. Och röda dagar överlag för den delen. Betald obligatorisk semester liksom, bara strödda lite hur som. Det är ett jäkla geni som kommit på röda dagar. Som egenföretagare gäller inte riktigt de lediga dagarna, för mig som tatuerare brukar det tvärt om vara mer jobb eftersom kunderna är lediga och har enklare att ta sig till studion. Jag hade supertrevliga kunder igår och har supertrevliga idag, så jag hänger inte läpp, men ni fattar.

Ledighet var inte alls vad jag tänkte att vi skulle snacka om idag egentligen, jag hade planerat för islatte-snack! Jag förtärde årets första islatte på Starbucks i tisdags och fick på köpet också årets hitintills största skåne-shame. Jag hälsade på personalen, fick ett hej-vad-får-det-lov-att-vara tillbaka och så började jag rabbla – mellan islatte med dubbel kaffe och lite vanilj. Killen i kassan fattade ingenting och svarade mig på engelska. Jag blev sur och bestämde mig för att göra egen islatte hädanefter. För att slippa skämmas ni vet.

Det är såklart ingen magi att göra islatte. Vill man kan man köra coldbrew och mixtra, men är man enkel av sig rockar man kallt bryggkaffe och is. Lätt som en plätt. Jag gjorde en mix och körde på enkelt kaffe + special touch! DIY cinnamon dolce coffee syrup! Det var också busenkelt, men låter avancerat! Receptet hittar ni HÄR, och färdig syrup håller sig längre i kylen än vad jag håller mig från att dricka upp den. Lyx.

Skriv en kommentar!

RELATED POSTS

%d bloggare gillar detta: