Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 3 bra inlägg att läsa i helgen – drink- suckulent- och bloggtips! – Emilia Westerstrom 3 bra inlägg att läsa i helgen – drink- suckulent- och bloggtips! – Emilia Westerstrom

Hallihallå från världens tröttaste människa. Jag har haft så märkliga sömnproblem den senaste veckan där slår upp ögonen klarvaken klockan tre och inte somnar igen förrän vid fyra, och sen samma sak igen klockan fem. Varför? Jag vill ju sova? Igår tatuerade jag till klockan nio, promenerade hem, åt rödbetssallad på surdegsbröd och kämpade med att hålla ögonen öppna för ett avsnitt av Evil Genuis på Netflix. Det gick inte. Idag har jag inte några kunder utan hade planerat att slappa, men ni vet hur det blir ibland när man ligger inne ensam och hjärnan sätter igång? Här är tre blogginlägg från grymma qvinnor, som hitintills fått mina tankar att hålla sig i schack:

Foto: Sandra Hjort / Atilio.se

Jag som aldrig mer skulle blogga…

Fantastiskt kloka och kreativa Sandra gjorde min dag när jag loggade in på Bloglovin’ och såg ett inlägg från hennes blogg. Sandra slutade blogga förra året för att fokusera på att leva livet istället för att bara dokumentera det. Jag förstår helt den tankegången men blev ändå lite ledsen över att en av mina favoritbloggare skulle sluta. Egoistiskt, men ni fattar. Hur som. Ett inlägg dök upp, och det verkar som att jag (och många med mig) äntligen ska få läsa Sandras blogg igen. YES!

Foto: Apairandasparediy.com

What’s wrong with my succulents? 

Att kaktusar och andra suckulenter skulle vara lättskötta är den största myten i mannaminne. Det är tamigsjutton alltid något problem med mina. Jag har bland annat en kaktus som ständigt är mjuk i topparna och det stressar mig gråhårig att inte helt hundra kunna veta om det är för mycket eller för lite vatten som är problemet. En annan av mina suckulenter ska enligt alla forum jag läst på vattnas sällan och torka ordentligt. Torkar min det minsta hänger den som öronen på en cocker spaniel. Jag får fnatt.

I A pair and a spare’s inlägg om suckulenter finns en världsbra illustration. Skulle aldrig gissat på att blek färg skulle bero på ljuset. Nu vet jag.

Foto: Familystylefood.com

7 pretty cocktails you need to make 

Jag är ju inte den som egentligen vill vara alkoholförespråkare på internet men när jag ser dessa drinkarna vill jag ändå på något sätt vara alkoholförespråkare på internet. Drinkförespråkare i alla fall, om inte annat. De är säkert lika nice alkoholfria. Liksom, rabarber och jordgubbar? GOTT! Gin & Tonic med gurka? GOTT (allt med gurka äger)!! Tre hundra pluspoäng för Instagramvänligheten såklart! Vem vill komma på drinkkväll?

8 Comments

 1. Svara

  Alma

  18 maj, 2018

  wow drinkarna!! Jag vill komma på drinkkväll

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 maj, 2018

   Ja!! KUL!

 2. Svara

  linda

  18 maj, 2018

  Har också saknat sandra SÅ mycket! <3 så härligt att hon är lite tillbaka på www. ang drinkar så brukar jag och min sambo dricka drinkar varje fredag, så kallad fredagsdrinken. han fixar medans jag tittar och pratar, så bra deal.

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 maj, 2018

   men skämtar du? Vilken toppensambo du hittat!!!

 3. Svara

  Jeanette

  20 maj, 2018

  Vad roligt att hon är tillbaka på bloggen. Gillar hennes blogg mycket också 🙂

  https://lifebyjia.se

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   20 maj, 2018

   Eller hur! Alltid så mysigt hos Sandra!

 4. Svara

  Miss Jennifer

  20 maj, 2018

  De drinkarna såg farligt goda ut 😛

 5. Svara

  Emmi - explorista.se

  20 maj, 2018

  Alltså den där drinken, ser så himla god ut! 🙂

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS