Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Några tatuerade tjejer + Kom och tatueringsfesta med mig imorgon! – Emilia Westerstrom Några tatuerade tjejer + Kom och tatueringsfesta med mig imorgon! – Emilia Westerstrom

Hej! Fredag! Vilken grej!!! Är det inte höjden av svenskhet att LEVA för fredagar? Jag, som börjar sent alla dagar och kan göra lite hur jag vill med mitt schema, och jag, som dessutom vanligtvis jobbar lördagar och inte alls har helg efter fredagar, ÄLSKAR ändå en bra fredagsfeeling.

Jag tror att den är mer påtaglig hemma i Lund, fredagsfeelingen, eftersom man i Lund endast dricker öl på just fredagar och lördagar, men den finns här i Stockholm också. Trots att det finns möjlighet till öl dagligen. Med klockan långt innan lunch har jag redan hunnit med köpekaffe, åttiotalshits och en tånagelklippning, DÄR har vi en bra start på en fredag hörreni.

Just denna veckan är dock inte fredagen höjdpunkten, det är lördagen! Imorgon! Följer ni mig på Instagram har ni säkert redan sett att vi på Stockholm Classic ska ha sommarfest, och ni är såklart bjuda allihop! Vi har enats om det ytterst somriga temat blommor och kommer därför tatuera blomstermotiv till högst förmånliga priser mellan 14-20. Motiven kommer vara färdigritade (exempel ovan) och priset kommer ligga på mellan 500-1500 kronor.

Alla kommer vara skitglada, solen kommer skina och jag hoppas innerligt att jag får träffa någon av er på plats! Södermannagatan 60, finns vi på!

I direkt motsats till blomstertemat på vår tatueringsfest ville jag även passa på att visa er några tatueringar jag gjort den senaste tiden som inte är blommor. Tjejen överst är en Frida Khalo-inspirerad, och den ovan är gjord efter referensbilder från filmen om Jane Austen. I min HBO-bubbla tänker jag såklart Handmaids tale men tack och lov har jag hitintills inte haft någon inne som velat hylla den formen av levnadssätt.

Då så. Vi ses imorgon, eller hur? Ha en fin FREDAG!! YES!

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS