Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 En ormtatuering – Emilia Westerstrom En ormtatuering – Emilia Westerstrom

Hej vänner! Har ni det bra? Hoppas det! Jag trivs så väldigt bra med att svettfesten är över och den årliga höstmyskänslan har börjat infinna sig. Ni vet när mysiga tröjor, varmt te och dubbla filtar känns som det finaste i världen. Höstskor har jag köpt för länge sedan och fyra av sju flikar på min Chrome går till fluffiga koftor och kabelstickat. Ett par veckor till sen är vi där.

En onsdag i juli, när värmen fortfarande gassade, fick jag en ny tatuering.

De där kroppskomplexen som tagit över mitt liv alldeles för länge letade sig tillbaka in i bakhuvudet när temperaturerna blev högre och kläderna mindre. Jag vill inte jämföra mig med andra människor. Gissa centimetrar på personer som går förbi. Fem mindre än mina? Kanske mer. Det känns så färdigt och uttjatat att rabbla skällsord och förbannelser som trötta mantran dagarna i ända och en tatuering hjälper. Tramsigt? Kanske.

Att min kropp ser ut som den gör, att den kommer fortsätta se ut så, det har jag insett för ganska länge sedan. Snart ska jag kasta ut jeansen i storlek försmå och aldrig försöka komma i dem, men tills den här kroppen känns helt bekväm att bo i hjälper det att ge den andra saker jag kan fokusera på. Saker jag 1) inte kan ändra på, och 2) tycker är fina.

Pratas det celluliter och proportioner i bakhuvudet kan jag kontra med allt annat. Jag förstår om det låter helt ut genom fönstret men hur som helst; jag har en ny tatuering.

Det är ormen på fösta bilden, på baksidan av armen, som är nyast efter vindrickardödskallen.

Jag har funderat i en evighet på vad som skulle få klämmas in i det obekväma avlånga området och en orm känns skitbra. En gästtatuerare från Ryssland gjorde den och hela processen kändes extremt utdragen. Besöket tog alldeles för många timmar, mitt tålamod sinade och nivån på artigheten var sådär. Men jag tror att det var bra på något sätt, att få en dålig tatueringsupplevelse för att påminnas lite om hur man inte ska bemöta en kund.

Hur som. Tatueringen blev fin, jag blev nöjd.

Ha en fin helg hörreni <3

14 september, 2018

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS