Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/c/1/emiliawesterstrom.se/httpd.www/wp-content/themes/freyja/framework/woocommerce/includes/functions.php on line 67 Att fastna i en spiral / Porträtt av Shawn – Emilia Westerstrom Att fastna i en spiral / Porträtt av Shawn – Emilia Westerstrom

Sedan jag flyttade upp till Stockholm har min kalender varit full av blommor. Varje vecka och varje dag och alla igår och imorgon har jag tatuerat, och ritat blommor. Det är en himla fin grej, att folk har mig i åtanke och tipsar vidare till fler och fler som vill tatuera blommor och att det därav spridit sig, tusen miljoner tack för det. Världsfint. Och ju fler blommor jag gjort desto fler har hamnat på Instagram och ju fler som hamnat på Instagram desto fler har bokats och en spiral av blomster har fötts.

Att få göra mycket (eller bara) av någonting är en bra sak, det innebär ju att det är uppskattat och att jag faktiskt gör ett bra jobb, men ibland slås jag av hur roligt det är med lite variation då och då.

När jag precis hade börjat tatuera och ta emot kunder var drömfångarhypen på sin yttersta peak och jag avverkade en hel del. Just då tyckte jag inte att det var superspännande, kanske mest för att jag fortfarande var livrädd för att mina cirklar skulle tas för ägg och en drömfångare med tillhörande pärlor innehåller en hel del av den varan, cirklar. Men så förra veckan gjorde jag en drömfångare igen. Den första på väldigt väldigt länge, och det var så.kul. Hela grejen med att skugga har jag varit ganska barskrapad på och det.är.ju.så.kul!

Efter min nyfunna kärlek till att skugga grejer (lol) har jag haft lite ledigt. Två och en halv dag på raken, för att vara exakt, och utan att jag jobbar ihjäl mig var det ett bra tag sedan jag var ledig så länge utan att vara uppbokad av annat.

I två och en halv dag har jag ritat. Och målat. Ett porträtt av Shawn Mendes tillexempel.

Jag la upp en liten sneak peak på Instagram stories och fick ett meddelande om att jag nog gått för långt i mitt fangirlande nu, men det tänker inte jag. Att rita ett porträtt tar flera timmar av att stirra på en bild, rita och stirra på en bild igen och ska det ändå göras kan väl bilden lika bra vara på någon man gillar. Visst?

14 september, 2018

6 Comments

 1. Svara

  Elin

  18 september, 2018

  Säger ju det… SJUK ?

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   18 september, 2018

   Haha gulle <3

 2. Svara

  Explorista.se - Emmi

  18 september, 2018

  Sjukt fin, vad grym du är!

 3. Svara

  Hanna Westerström

  18 september, 2018

  Så bra text, fick mig att tänka till lite.. och porträttet är fantastiskt.. men det vet du ju att jag tycker om allt du gör <3
  Jag saknar dig

  • Svara

   Emilia Westerstrom

   19 september, 2018

   Jaså? Kring vad ? saknar dig ❤️

 4. Svara

  Mormor

  21 september, 2018

  Varför är du inte porträttmålare ,mycket fin. mormor

LEAVE A COMMENT

RELATED POSTS